Oynatma Listesi
TELEVİZYON

'Benim kardeşim neden öldü? Deli olacağım!'

Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programında, altı yıl önce çöp atmak için çıktığı evinin önünde esrarengiz bir cinayete kurban giden Mezdeke üyesi Aynur Kanbur konuşuldu.

Ünlü dans grubu Mezdeke'nin üyelerinden Aynur Kanbur, altı yıl önce bugün Fulya'daki evinin önünde sekiz kurşunla silahlı saldırıya kurban gitmişti ama katili bulunamadı, ölüm nedeni ise belli değil.

 CANLI YAYINDA İSYAN ETTİ
Aynur Kanbur'un acılı ablası Dilek Kıymış, kardeşinin ölüm yıl dönümünde Neler Oluyor Hayatta programına bağlandı. "Benim kardeşim neden öldü? Deli olacağım" diyerek, isyanını dile getirdi.

"İFADESİ ALINMADI"
İki yıl önce katilin görüntülerinin tanıyan birinden ihbar geldiğini belirten Dilek Kıymış, "Fotoğrafları, dökümanları geldi. Polise gittim ama o şahsın ifadesi alınmadı" açıklamasını yaptı.

"ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLSA BİRAZCIK RAHAT EDECEĞİM"
Ellerindeki iki veriden birinin katile ait olduğu öne sürülen bilgiler, ikincisinin ise kardeşinin yaptığı şüpheli Erbil ziyareti olduğunu söyleyen Kıymış, "Güzel kardeşimin ölümünün nedeni belli olsa ben birazcık rahat edeceğim" sözleriyle, katilin bulunması çağrısında bulundu.

Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın sunuculuğunu yaptığı Neler Oluyor Hayatta programı, hafta içi her gün saat 09.00’da Kanal D’de.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER