Oynatma Listesi
MAGAZİN

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hayatını kaybetti

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Afet bölgesinde günlerce Taha'nın bulunduğu binada arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olan CZN Burak ve fenomen Dilan Polat'tan açıklama geldi.

Köy evinde kısıtlı imkanlarla çektiği yemek tarifi videolarıyla Türkiye'ye kendini sevdiren Taha Duymazdeprem felaketinde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile enkaz altında kalmıştı. Arama kurtarma ekipleri, Hatay'da bulunan sekiz katlı bir binanın zemin katında ailesiyle depreme yakalanan fenomene günlerdir ulaşmaya çalışıyordu.

ACI HABER GELDİ

Taha Duymaz, kardeşleri Melek ve Umut'tan acı haber geldi. Enkaz altında Taha ve kardeşlerinin cenazelerine ulaşıldı. Duymaz'ın sosyal medya fenomeni arkadaşı Ragıb Narin, "Başımız sağ olsun" yazdığı bir paylaşımla haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

"ABLASI CENAZELERİNİ GÖRMÜŞ"

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat da bir video paylaşarak, "Cenazelerini görmüş ablası; Melek varmış, yanında Umut, diğer yanında da Taha varmış. Hepsini teker teker çıkarıyorlar. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"MEKANI CENNET OLSUN"

CZN Burak da Instagram hesabından yayınladığı videoda, "Taha Duymaz ve kardeşleri, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER