Oynatma Listesi
MAGAZİN

Dilan Polat skandalında şoke eden ihanet iddiası!

Cezaevine giren Engin Polat hakkında ortaya atılan ihanet iddiası olay yarattı. 'Suç örgütü kurma ve yönetme', 'yasadışı bahis', 'suçtan kaynaklı mal varlığını aklama' ve 'vergi usul kanuna muhalefet' suçlarından tutuklanan feneomen Dilan Polat ve eşi hakkında son gelişmeler Kanal D'nin 'Neler Oluyor Hayatta' programında masaya yatırıldı.

Dilan Polat davasının çarpıcı detayları ortaya çıkmaya devam ederken, ihanet iddiası gündeme bomba gibi düştü. "Dilan Polat'ın kocasından hamileyim" diyen kadın kim? Dilan Polat cezaevine girdikten sonra neler yaşadı?

"KORKUYORUM!"

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın, cezaevine girerken polislere, "Korkuyorum. İçeride nasıl bir ortam var? Ne yapmam gerekiyor" dediği öğrenildi.

Kanal D'de hafta içi her gün canlı yayınla 09.00'da ekranlara gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı Neler Oluyor Hayatta programında, günlerdir Türkiye'nin konuştuğu davaya dair son gelişmeler değerlendirildi.

 

"İNSANLARI ÇILDIRTACAK NOKTAYA GETİRDİ"

Hakan Ural, "7/24 kendini bir kameraya koymuşsun anlatıyorsun da anlatıyorsun. İnsan aşağılıyorsun. Pılantalar, takılar, altınlar, arabalar, evler... Bu sıkıntıda insanları çıldırtacak boyuta getiriyorsun. Gelirinin tamamı muhasebeleşmiş olsa 'insanları bilerek isteyerek tahrik etme' suçundan yargılanman lazım. O boyota gelmiş. Meğer söylediğin her şey yalan" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER