Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Dönence 3. Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi 'Dönence' ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gece, Özgür sayesinde Gülce ile daha sağlıklı bir ilişki kurmaya başladı. Miro ve Gece arasında Özgür yüzünden kıskançlık krizi yaşandı. Büyük bir öfkeyle İstanbul'a doğru yola çıkan Miro, motosikletiyle Ceren'e çarptı.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D'nin yeni dizisi 'Dönence' nefes kesen ikinci bölümüyle ekrana geldi.

'Dönence'nin yeni bölümünde; Sabah uyandığında Gece ve Gülce'yi evde göremeyen Verda, kızlarına telefonla da ulaşamadı. Arabasıyla kızlarını bulmaya gideceği sırada Harun ile karşılaştı. Verda ayağı sakatlandığı için arabayı Harun'un kullanma teklifini kabul etti. Verda ile Harun yola çıktıkları sırada, Verda yolun kenarında eşinin arabasını görünce hemen durdu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER