Oynatma Listesi
HABERLER

Düzce Belediye Başkanı'ndan açıklama: Vatandaşlar soğukkanlı olsunlar

Düzce'nin Gölyaka ilçesine ilçesinde saat 04.08 sıralarında 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çok sayıda ilde paniğe neden olan deprem sonrası Düzce Belediye Başkanı'ndan açıklama geldi.

CNN TÜRK'e bağlanan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü "Depremi çok hissettik. Elektrikler kesik. Küçük de olsa büyük panik ve korku hali söz konusu. Şu an bize ulaşan bilgilere göre kötü bir söz konusu değil. Vatandaşlar panik olmasın, soğukkanlı olsunlar. Geçtiğimiz günlerde bir deprep tatbikatı yapıldı. Panik değil soğukanlılığı tavsiye ederim" bilgisi verdi.

DÜZCE'DE BAZI BİNALARDA ÇATLAKLAR OLUŞTU

Depremin merkez üssü Düzce'de bazı binalarda ve merdivenlerde çatlaklar oluştuğu öğrenildi. AFAD ve belediye ekipleri Düzce merkez ile ilçe ve köylerle irtibata geçerek çalışmalarını sürdürüyor.

 

AFAD: BÖLGEDE KONTROL AMAÇLI ENERJİ KESİNTİLERİ UYGULANMAKTADIR

AFAD "Düzce ilimizin Gölyaka ilçesindeki 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, an itibarıyla 18 artçı deprem meydana gelmiştir. Bölgede kontrol amaçlı enerji kesintileri uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmamasını önemle rica ederiz." bilgisini paylaştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER