Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Erman Toroğlu, lüks evinin kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğı Erman Toroğlu oldu. Ünlü yorumcu, yatak odasındaki çekmecesinin içindeki sopayı gösterdi Sopayı Kore'den aldığını söyleyecen yorumcu, neden başucuna koyduğunu da anlattı.

Renkli kişiliği ve hoş sohbeti ile izleyicilerin her daim beğenisini kazanan Evrim Akın, birbirinden ünlü isimlerin evlerini gezerek çok özel yaşantılarına tanık oluyor. Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” son bölümüyle ekrana geldi.

SON KONUK ERMAN TOROĞLU!

“Evrim Akın ile Ev Gezmesi” son bölümde, ünlü yorumcu Berdan Mardini’ye misafir oldu.

"KENDİ KAFAMA GÖRE YAPIYORUM"

17 yıl önce Bodrum'da yazlık ev yaptıran Toroğlu, malikanesinin her detayıyla kendi ilgilendiğini söyledi, "Yaptığım evlerde mimar kullanmam. Mimar kendi kafasına göre yapıyor, ben de kendi kafama göre yapıyorum" dedi.

Dekorasyona önem veren Toroğlu yurt dışından getirttiği eşsiz parçalarla evini renklendirdiğini belirtti. 17 yıldır lüks evde yaşayan Toroğlu'nun yatak odasında tavan aynası dikkat çekerken Akın aynayla konuştu.

JAKUZİ VE SAUNA VAR!

Büyük bir bahçe içine yapılan taş evin terasında jakuzi ve sauna var.

YATAK ODASINDAKİ SOPA DİKKAT ÇEKTİ

Yatak odasının çekmecesini karıştıran Evrim Akın bir sopayla karşılaştı. Erman Toroğlu, bu aleti Kore'den aldığını ve hırsızlardan korunmak için başucuna koyduğunu söyledi.

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER