Oynatma Listesi
HABERLER

Fenomen çift Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti yakaladı.

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti.

Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti polis ekiplerince yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

'PONZİ SİSTEMİ'Nİ KULLANDILAR

CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz da ayrıntıları aktardı; Kamuoyunda özellikle büyük bir gündem yaratmıştı. Kıvanç Talu ve Beril Talu 'Var Böyle Tipler' isimli bir kanaldan yapmış oldukları paylaşımla biliniyorlardı. 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia ediliyordu. Tabi şikayetler o günden bu yana her geçen gün arttı. Polis ekipleri harekete geçti.

Son dakika bilgisi olarak aktaralım; sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındılar. Şu anda da Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade işlemleri devam ediyor. 

'Ponzi Sistemi' adını sıklıkla duyduğumuz bir dolandırıcılık yöntemiydi. İşte bu yöntemi kullanarak özellikle yakın çevrelerinin paralarını kullandıkları, sonrasında ise bu paraları alarak yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti. 

Çiftin özellikle bu 'Ponzi Sistemi' ile yapmış oldukları dolandırıcılığı bir reklam işi adı altında gerçekleştirdikleri de polis ekipleri tarafından tespit edildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER