Oynatma Listesi
HABERLER

Fenomen Nez Demir, Polatları ve eniştesini ifşa etti

Fenomen Nez Demir, malvarlığına el konulmuş, hüngür hüngür ağlamıştı. Nez Demir, bu kez eniştesinin 500 bin lira naylon fatura kestiği iddiasına ateş püskürdü.

Dilan Polat ile ortak olduğu için malvarlığına tedbir konulan fenomen Nez Demir, bu kez eski eniştesinin 500 bin lira naylon fatura kestiği iddiasına ateş püskürdü.

Eski eniştenin Sezgin Polat ile olan kavga görüntüsünü paylaşan Nez Demir, Polat ile ortaklığı dönemindeki harcamaları tek tek anlattı.

Nez Demir, malvarlığına el konulmuş, hüngür hüngür ağlamıştı. Şimdi ise kendisini naylon fatura kesmekle suçlayan eski eniştesinin Sezgin Polat ile kavganın görüntüsü ifşa edip, ateş püskürdü.

Nez Demir'in kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ile bir süre ortaklık yaptığı için malvarlığına tedbir konuldu.

Kanal D Ana Haber'de yer alan bilgilere göre, Nez Demir, bir süre önce de eniştesiyle gündeme geldi. Eniştesinin iddiasına göre, onlar 500 bin lira değerinde naylon fatura kesmişti.

"ALTLARI ÇOK KARANLIK"

Eski enişte Ömer Turgut, " Özel harcamaların hepsi gider gibi gösteriliyordu. Engin ve Dilan Polat'ın 500 bin lira naylon fatura soktuğunu gördüm. Altları çok karanlıktı, ben öğrenince markayı kapattılar." dedi.

TEK TEK ANLATTI

Bu açıklamayı duyan ünlü fenomen sessizliğini bozdu. Nez Demir, Turgut'un işten çıkmak yerine şirketi kendi üstüne kurduğunu söyledi. Sonra da Sezgin Polat ile olan kavgasını paylaştı. Dilan Polat ile ortalık döneminde olan harcamaları tek tek anlattı.

"BENİMLE İLGİLİ HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK"

İkili 2020 yılında ortaklık kurdu, bu süreç 2022 yılında sonra erdi. Ünlü fenomen kendine güveniyor, 'benimle ilgili her şey ortaya çıkacak' diyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER