Oynatma Listesi
MAGAZİN

Haluk Levent şikayetçi olmuştu! Deniz Akkaya ifade verdi

Eski manken Deniz Akkaya, AHBAP Derneği kurucusu ve başkanı Haluk Levent’in şikayeti sonrası hakkında açılan soruşturma kapsamında şüpheli olarak ifade verdi. Haluk Levent’in Kızılay’dan çadır satın alarak toplum vicdanını yaraladığını iddia eden ve vatandaş olarak gereğini yaptığını belirten Akkaya, “Bu adama para teslim etmeyin” dedi.

Deniz Akkaya, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmnaraş merkezli deprem felaketi sonrası düzenlediği yardım kampanyası ile bağış toplayan AHBAP Derneği kurucusu şarkıcı Haluk Levent'la ilgili olarak, 'dolandırıcılık' iddiasında bulunmuştu. Akkaya’nın açıklamaları sonrası harekete geçen Haluk Levent, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Şikayet sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Deniz Akkaya, bugün şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

“ÇOK CİDDİ İDDİALAR ORTAYA ATILDI”

Deprem sonrası AHBAP Derneği’ne milyarlarca bağış yapıldığını dile getiren Akkaya, “Yardımların toplanmasından sonra bu derneğin toplanan yardımları ne şekilde kullandığı, kendisine yapılan bağışlara sahip çıkıp çıkmadığı, bunları amacına uygun şekilde kullanıp kullanmadığına ilişkin sosyal medyada ve çeşitli haber kaynaklarında çok ciddi iddialar atılmıştır” dedi.

“TOPLUM VİCDANINI YARALAMIŞTIR”

Haluk Levent hakkında 'dolandırıcılık' suçundan birçok dava açıldığını belirten eski manken, “Müşteki depremzedelere yardım için toplanan parayla Kızılay Derneği’nden de çadır satın almış ve toplum vicdanını yaralamıştır” şeklinde konuştu.

Savcının sorusu üzerine bu iddialar için daha önce suç duyurusunda bulunmadığını söyleyen Deniz Akkaya, “Her nasıl oluyorsa bu kişi kendisi hakkında iddialarda bulunan kimseden şikayetçi olmayıp, sadece beni şikayet etmiştir. Üzerime atılı suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER