Oynatma Listesi
HABERLER

Her şey saniyeler içinde oldu! Tren gelirken iki vagonun arasına düştü...

Tren istasyonunda bekleyen genç kadın, bir anda tansiyonu düşüp dengesini yitirince raylara düştü. Kadının tam tren yaklaşırken iki vagon arasına düştüğü anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Akıllara durgunluk veren görüntüler Arjantin'de çekildi. Bir tren istasyonundaki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, adının yalnızca Candela olduğu öğrenilen kadın, Buenos Aires kentindeki Independence İstasyonu'nda trenin gelmesini bekliyor.

DENGESİNİ KAYBEDİP ÖNE DOĞRU DEVRİLDİ

Beyaz bir elbise giyen kadın, dengesini yitirmiş bir şekilde ileri doğru yürümeye başlıyor. Ancak dengesini tamamen yitirerek platformdan aşağı yuvarlanıyor. Görüntüler, Candela'nın ayaklarının birbirine dolandığını, öne doğru devrildiğini ve hızla ilerlemekte olan trene doğru tökezlediğini gözler önüne seriyor. Bir anda iki vagon arasındaki boşluğa düşen kadın başaşağı bir şekilde yuvarlanarak gözden kayboluyor.

ÇIĞLIKLAR ARASINDA DÜŞTÜ

Çevrediklerin dehşete düşmüş bakışları ve çığlıkları arasında, görgü tanıkları ellerini başlarının üzerine kaldırıyor ve tam anlamıyla şoka uğruyor. Pek çok kişi kadına yardım etmek için olay yerine koşuyor ancak ellerinden bir şey gelmiyor. Bir süre sonra tre duruyor ve genç kadının mucizevi bir şekilde canlı olarak raylardan kurtarıldığı görülüyor.

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin de yardımıyla genç kadın platforma yatırılıyor ve ambulansla hastaneye kaldırılmak üzere tekerlekli sandalyeye oturtuluyor. New York Post gazetesinin haberine göre Candela, Buenos Aires Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Hayatı tehlikesi bulunmadığı öğrenen kadın, doktor Alberto Balestrini tarafından taburcu edildi. Candela, sadece o anda istasyonda olanları değil, güvenlik kamerası tarafından çekilen korkutucu anların yayınlanmasıyla tüm dünyayı dehşete düşüren görüntüleri, hastaneden ayrıldıktan sonra izledi.

NASIL HAYATTA OLDUĞUNA İNANAMIYOR

Genç kadın Arjantinl'deki bir televizyon kanalına verdiği röportajda, "Tansiyonum aniden düştü ve bayıldım. Önümdeki kişiyi uyarmaya çalıştım ama trene çarptığın an da dahil olmak üzere hiçbir şey hatırlamıyorum." dedi. Nasıl hayatta olduğunu hala idrak edemediğini söyleyen Candela, "Hâlâ her şeyi anlamlandırmaya çalışıyorum" diye konuştu.

"BU BİR MUCİZE"

Olaya tanık olan bir kişi, "Bu kız yeniden doğdu. Bu bir mucize. Treni bekliyorduk ve aniden raylara düştü. Şaşırtıcı bir şekilde korktuğumuz gibi olmadı ve kurtuldu." dedi.

İLK DEĞİL

Geçtiğimiz aylarda benzer bir olay da Brezilya'da meydana gelmişti. Raylara itilen kadın, mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başarmıştı.

Bir adam da hareket halindeki trenin altına düştükten sonra hayatta kalmış, ancak kolu kesilmek zorunda kalmıştı. Adam çeşitli medya kuruluşlarına korkunç olay sonrasında yaşadığı travmayı anlatmıştı.

BAYILINCA ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜ

Üç yıl önce medyana benzer bir olay yine Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te medyana gelmişti. Metro istasyonunda bayılan bir kişi, önündeki yolcuların üzerine düşmüş ve adamın çarpması sonucunda raylara düşen kadın metronun gelmesine az bir süre kala istasyondaki yolcuların metroyu kullanan vatmana el işaretiyle rayları göstermesi sonucunda ezilmekten son anda kurtulmuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER