Oynatma Listesi
HABERLER

İmamoğlu'dan Akşener'in 'Boş zamanlarında İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez' sözlerine yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında İstanbul'da olanlar yönetemez" sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Ticaret Odası ( İTO )Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç'i ziyaret etti. İmamoğlu, ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.  

İmamoğlu şunları söyledi:

“İstanbul’da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, birçok hemşehrimize ya da siyasi parti temsilcisine, ya da onları temsilen yapılan yapılan müzakerelerde şahsıma yönelik tutarlı tutarsız, yalan yanlış, eksik fazla adı her neyse yorumlar yapılacaktır. Bu yorumları hiç muhatap almayacağım. İstanbul’a dair proje, ya da yaptığımız bir işe dönük tarif olursa elbette bunun cevabını veririm. Ama şu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan tariflere muhatap olmayacağım. Bunun ismi A,B partisi ya da A,B partisi lideri benim için fark etmiyor artık. Benim işim İstanbul seçimine dair 16 milyon insanımıza geçtiğimiz beş yılın hesabını vermek, gelecek beş yılla ilgili de tasarım ve tasarruflarımızı aktararak en güçlü şekilde, tarihi bir oy rekoru kırarak inşallah tekrar seçilebilmek.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER