Oynatma Listesi
HABERLER

İstanbul'da narkotik operasyonu! 2 kişi yakalandı

İstanbul Ümraniye ilçesinde bir adrese operasyon düzenlendi. 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçu ile ilgili yürütülen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” suçu ile ilgili torbacı-sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Ümraniye ilçesinde yürütülen istihbari ve gözlem çalışmaları neticesinde 13 Ekim tarihinde 2 şüpheli şahıs yakalandı.

ODA KİRALAYARAK UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ

Emniyetten yapılan açıklamada; "Esenkent Mahallesinde bulunan bir pansiyonda tespiti yapılan şahısların oda kiralayarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenmiştir. S.Y. ve H.Ö. isimli şüpheli şahıslar pansiyon önünde bulunan araç içerisinde görülmüş, yakalanarak muhafaza altına alınmışlardır" ifadelerine yer verildi. 

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Araçta, pansiyon odasında ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda; 1 kilo 950 gram Bonzai,  2.44 gram Metamfetamin,  22 adet Extacy Hap,  4 adet Cep Telefonu, 5 bin 350 TL para ele geçirildi. 

S.Y. isimli şahsın yapılan sorgulamasında daha önceden çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. Yakalanan şüpheli şahıslardan, H.Ö. isimli kadın şahıs hakkında sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanarak, S.Y. isimli şahıs ise “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER