Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Kanal D’nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geliyor

Kanal D’nin; yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', 17’nci sezonuna başlıyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran, gündeme dair konularıyla her daim günceli yakalamayı başaran Arka Sokaklar, 14 Ekim Cuma akşamı yeni sezon ilk bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncuları Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Zafer Ergin (Eminet Müdürü Rıza Soylu), Oya Okar (Selin Komiser), İlker İnanoğlu (Engin Müdür) ve Ozan Çobanoğlu (Hakan Komiser) 17'nci sezon ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

"AKSİYONU BOL HİKAYELER ANLATACAĞIZ"

Özgür Ozan, "Her yeni sezona yeni bir heyecanla başlıyoruz. İzleyicilerimize bu sezon yine aksiyonu bol, yepyeni hikayeler anlatacağız” dedi.

"DİZİ GÜNCELLİĞİNİ HİÇ KAYBETMİYOR"

Her daim günceli yakalayan dizi hakkında konuşan Zafer Ergin, "Hikayeler sürekli değiştiği, karakterlere her sezon yenileri eklendiği için dizi güncelliğini hiç kaybetmiyor. Bunun da uzun soluklu bir yolculuk neticesinde oluştuğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

"HİKAYE FARKLI BİR YERE EVRİLECEK"

Oya Okar, dizinin oyuncu kadrosundaki yenilikler ile ilgili olarak, "Hem gidenler hem gelenler var. Yedi yıllık partnerim Şevket Çoruh bu sene olmayacağı için üzgünüm tabii. 'Selin' karakteri için hikâye farklı bir yere evrilecek, ne olacağını ben de merakla bekliyorum. Yeni gelen arkadaşlar da dizimize renk katacaklardır” şeklinde konuştu.

"GURUR DUYUYORUM"

Tüm Türkiye’nin sevdiği karakterlere hayat vermekle ilgili konuşan İlker İnanoğlu, "Bu duyguyu uzun yıllardır yaşıyorum. Ama Arka Sokaklar benim için çok özel bir proje. Engin Müdür’e hayat vermeyi çok seviyorum ve bununla gurur duyuyorum" açıklamasını yaptı.

"BİZİM MOTTONUZ HER ZAMAN SAMİMİYET"

Dizinin başarısı hakkında konuşan Ozan Çobanoğlu, "Bizim mottomuz her zaman samimiyet olmuştur. O samimiyeti gerçek hikayelerle, gerçekçi oyunculuklarla yansıtmak istiyoruz. Bu da bizi izlenir kılıyor" yorumunda bulundu.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam Kanal D’de.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER