Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Kanal D'nin yeni dizisi 'İnci Taneleri'nin ikinci tanıtımı yayınlandı! 'Herkes yer içer, hesabı Dilber öder'

İlk fragmanıyla olay yaratan Yılmaz Erdoğan imzalı dizi 'İnci Taneleri'nden yeni tanıtım yayınlandı. Yakında Kanal D'de başlayacak olan dizinin ikinci fragmanına, Hazar Ergüçlü'nün dansı damga vurdu.

"Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine. İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince..." Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden böyle başlayan hikâye, çok yakında 'İnci Taneleri' adıyla Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak.

Yılmaz Erdoğan, dizinin senaryosunu üstlenirken, aynı zamanda 'Azem Yücedağ' isimli karaktere hayat verecek. BKM Yapım imzalı 'İnci Taneleri' dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken; oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler de yer alıyor.

CEZAEVİ GÖRÜNTÜLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk fragmanı büyük yankı uyandırmıştı. Siren sesleri ile açılan sahnede, polis ve olay mahalinden görüntüler dikkat çekmişti. Bir muhabirinin, "İstanbul’da inanılmaz olaylar zincirine bir yenisi daha eklendi" cümlesi ile başlayan tanıtımda, edebiyat öğretmeni olan Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kendisi gibi öğretmen olan karısını öldürmekle suçlandığı ve kelepçeli bir şekilde gözaltına alındığı belirtilmişti. Rolü gereği üzerine çelik yelek giydirilen Yılmaz Erdoğan’ın cezaevi, koğuş ve ranza üzerindeki görüntüleri çok konuşulmuştu.

YENİ TANITIM YAYINLANDI

Kanal D’de yayınlanan 'Arka Sokaklar'ın yılbaşı özel bölümünde, 'İnci Taneleri'nden yeni bir tanıtım filmi daha yayınlandı.

Fragmanın açılış sahnesinde, “Herkes yer içer, hesabı Dilber öder...” ifadesine yer verildi. Başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahneler dikkat çekti. Gerçek bir pavyonda çekildiği öğrenilen sahnelerde oyuncunun, Ankara pavyon oyun havası performansı izleyenlerden tam not aldı.

ÖZEL DERS ALMIŞ

Hazar Ergüçlü’nün, Dilber’e hayat vermek için özel dans dersleri aldığı da ortaya çıktı. Diziye özel Ankara oyun havasıyla çekilen tanıtım filmi, Dilber’in hikayesi ve yolculuğuna dair büyük bir merak uyandırdı. Güzel oyuncunun dansı, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER