Oynatma Listesi
MAGAZİN

'Kibariye'nin istekleri bitmek bilmedi' Borçlarını ödemedi mi?

teve2’de hafta içi her gün ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programında bugün Kibariye’nin borçları konuşuldu. Ünlü şarkıcı, hakkında çıkan "borcunu ödemedi" şeklindeki haberleri yalanlamıştı. Kibariye'nin saçına kaynak/bakım işlemi yapan kuaför ve sanatçının sahne kostümlerini hazırlayan modacı, canlı yayında tepkilerini dile getirdiler. Bir açıklama da Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'tan geldi.

Geçtiğimiz hafta bir mekanda sahneye çıkan Kibariye, kul hakkı yemediğini ve kimseye bir borcu olmadığını söyleyerek, alacaklı olduklarını iddia eden kuaför ve modacıya "Sponsorluk karşılığında yapıldı" cevabını vermişti.

Kuaför salonunun sahibi Kemal Damdelen ve Kibariye’nin sahne kostümlerini hazırlayan modacı İsmail Günüç ise 'teve2 Magazin Masası'na telefonla bağlanarak, ünlü şarkıcı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundular.

"KİBARİYE DÖRT BİN 200 TL'LİK BORCUNU HALA ÖDEMEDİ"
Kemal Damdelen, Kibariye’nin saçına 300 adet kaynak ve bakım işlemi yaptıklarını ve işlemin bedeli olan dört bin 200 TL'yi tahsil edemediklerini söyledi. Ünlü şarkıcı ile sponsorluk anlaşması da yapmadıklarını belirten kuaför, "Sadece paramızı almak istiyoruz" dedi.

Kuaför Damdelen, "Parayı ödemediğini medya danışmanı da kabul ediyor. 'Bana parayı ödemedi' diyor, ama Ali Bey ise 'Ödedi' diyor. Bizi yalancı durumuna düşürdü, bir de yemin etti" şeklinde konuştu.

"24 BİN TL BORCU VAR"
Kibariye’den alacaklı olduğunu iddia eden modacı İsmail Günüç ise sanatçının sahne kostümlerini hazırladığını ve 24 bin TL'lik borcu alamadığını söyledi. İsmail Günüç, Kibariye'yle bir kostüm için sponsorluk anlaşması yaparak başladıklarını ama sonrasında istekleri bitmediği için anlaşmayı bitirdiklerini söyledi.

"İDDİALAR DOĞRU DEĞİL! MAHKEMEYE BAŞVURABİLİRLER"
Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık, 'teve2 Magazin Masası' programı sunucusu Timuçin Güner’e attığı mesajla, söz konusu iddialara yanıt verdi.

KİBARİYE'NİN EŞİNDEN GELEN MESAJ
Ali Küçükbalçık, "İddiaları tabii ki doğru değil. Bu konuyu Kibariye Hanım’ın verdiği röportajla birlikte sona erdirdik, daha fazla konuşmayacağız. Kendilerini haklı görenler Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerine başvurabilirler" ifadelerini kullandı.

Kibariye, "Bir anam var, anam ölsün ki bu adını şimdi anmak istemediğim ve Allah'a havale ettiğim kişiler bu işi bir promosyon olarak yaptılar. Bütün sanatçılar promosyon yani sponsorlukla ayakkabılar, kıyafetler giyiyor, giyiyoruz. Kendilerinin paralarını gönderdim ama bu olay beni ziyadesiyle üzdü" demişti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER