Oynatma Listesi
MAGAZİN

Konserde elektrikler kesildi, seyirci 'Aşkın Olayım'ı söyledi! Simge Sağın gözyaşlarına boğuldu

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra çalınan ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, dün akşam Antalya'da sahne aldı. Konser sırasında elektriklerin kesilmesiyle hep bir ağızdan ‘Aşkın Olayım’ı söylemeye başlayan seyirciyi gören Simge, gözyaşlarına boğuldu.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının çalınmasıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Simge Sağın, davet üzerine Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonu olan Galatasaray'ın kutlamasına katılmıştı.

Icardi, sahneye Simge Sağın'la birlikte çıkmış; Arjantinli futbolcunun ünlü şarkıcıyla yaptığı düet çok konuşulmuştu.

"ŞARKININ DEĞERİNİ BULMADIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM"

Icardi ile şarkısının müzik listelerinde üst sıralarda yer almasıyla ilgili konuşan Sağın, "Bazı şeyler, bazı şeyleri tetikliyor. Hayatınızda enerjisi güçlü ve başarılı biri size dokunduğunda bir şeyleri tetikleyebilir. Şarkının değerinin bulmadığını düşünmüyordum, ama öyle bir şey oldu ki üstünün üstü oldu. 7'den 70'e herkes dinliyor" ifadelerini kullanmıştı.

KONSERDE ELEKTRİKLER KESİLDİ

Listeleri ele geçiren ‘Aşkın Olayım’, son hitleri ‘Harcandıkça’ ve ‘Çapkınca’ ile şehir şehir gezerek sevenleriyle buluşmaya devam eden şarkıcı, dün akşam Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda biletleri günler öncesinden tükenen bir konser verdi.

Konserin en müthiş anı ise elektrikler kesilince yaşadı. Bir anda karanlığa bürünen konser alanında cep telefonlarını fener gibi kullanan seyirci, hep bir ağızdan ‘Aşkın Olayım’ı söylemeye başladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Bu manzara karşısında duygulanan Simge, gözyaşlarına boğuldu. Dakikalarca ağlayan ünlü isim seyirciyi alkışlarken, şarkı bitiminde elektrikler geldi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER