Oynatma Listesi
MAGAZİN

Lana Del Rey garson kıyafetiyle kalça dansı yaptı!

'Summertime Sadness', 'Born to Die' ve 'Young and Beautiful' gibi parçalarla dünyanın her yerinde geniş bir hayran kitlesi elde eden şarkıcı Lana Del Rey, ABD'nin en büyük müzik festivallerinden olan Lollapalooza öncesinde Chicago'da lokal bir barda garson kıyafetiyle twerk (kalça dansı) yaparken objektiflere takıldı.

Pop dünyasının ünlü ismi Lana Del Rey, vefat ettikten sonra şarkılarının yayınlanmasını yasakladığını duyurmuştu. Lana Del Rey, açıklamayı müzisyen arkadaşı Anderson Paak'in konuyla ilgili yaptırdığı dövmesini paylaşarak yapmıştı.

"İNSANLARIN DİNLEMESİ İÇİN YAPILMADI"

Anderson Paak, koluna; "Ben öldüğüm zaman, lütfen ölümümden sonra adımın geçtiği albüm veya şarkı yayımlamayın. Onlar sadece demo ve insanların dinlemesi için yapılmadı" sözlerini yazdırmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Del Rey de sosyal medya hesabından bu dövmenin fotoğrafını paylaşıp, gönderisinde, "Benim vasiyetim de Anderson Paak'in dövmesinde yazıyor" ifadelerini kullanmıştı.

GARSONLUK YAPARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Lana Del Rey, geçtiğimiz haftalarda ABD'deki bir restoranda garsonluk yaparak görüntülenmişti. Çalışırken çekilen görüntüleriyle günlerce konuşulan şarkıcı bu sefer de garson kıyafetiyle bir barda kalça dansı yaptı.

MASAYA ÇIKIP DANS ETTİ

Lana Del Rey, son videosuyla yine adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı bu sefer de garson kıyafetiyle bulunduğu barda masaya çıkarak kalça dansı yaptı. Ünlü ismin o anları sokaktan geçen bir hayranı tarafından görüntülendi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER