Oynatma Listesi
HABERLER

Liseli gencin feci sonu! Saniyeler içinde suda kayboldu

Lise mezuniyeti sonrası bir tekne turuna giden Cameron isimli genç alkolünde etkisiyle suya düştü. Gece karanlığında bir anda kaybolan talihsiz genç hakkındaki iddialar korkunç.

Cameron Robbins geçtiğimiz hafta arkadaşlarıyla lise mezuniyetini kutlamak için Bahamalar'a bir tekne turuna gitti. Oldukça sıradan ilerleyen kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine ise kabusa dönüşecekti.

Alkolünde etkisiyle tekneden düşen Robbins, arkadaşlarının kamerasına yansıdı. O anlarda arkadaşlarının 'Tekneye doğru yüz' çağrılarına yanıt vermeyen Robbins, gecenin karanlığında gözden kayboldu. Yapılan tüm çalışmalara rağmen Robbins henüz bulunamadı.

'KÖPEKBALIĞI YEDİ' İDDİASI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı. Bölgede sayısız köpekbalığı bulunduğu için çalışmalar yavaş ilerliyor.

Sosyal medyada ortaya çıkan detaylarda ise görüntülerde bir köpekbalığının Robbins'i tutarak suyun altına çektiği öne sürüldü. Birçok kullanıcı videonun hemen solunda açıkça bir köpekbalığı görebildiklerini iddia ettiler.

YETKİLİLER UMUTSUZ

Dün bir güncelleme sağlayan Bahamalar Kraliyet Savunma Kuvvetleri (RBDF) Komutanı Raymond King, Robbins'in denize düştüğü bölgenin 'gerçekten köpekbalığı istilasına uğramış' olduğunu doğruladı.

 

ABD Sahil Güvenlik ekiplerinden bir yetkili ise 'Kişi sarhoş ve can yeleği olmadan bu sularda fazla hayatta kalamaz' dedi ve ekledi:

'Size bölgenin köpekbalıklarıyla dolu olduğunu. Çok talihsiz ama ailenin umudunu kaybetmesini istemiyorum'

Öte yandan hem Bahamalar hem de ABD'li ekipler genç adamı aramak için 325 mil karelik bir alan çizip aradılar ancak sonuç çıkmayınca çalışmalar sonlandırıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER