Oynatma Listesi
HABERLER

Meclis Başkanı Kurtulmuş, Abidjan’daki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrindeki Felix Houphouet-Boigny Üniversitesi’nde düzenlenen “Kriz Zamanlarında Gençlik Çalışmalarının Rolü” konulu İslam İşbirliği Gençlik Forumu programında üniversitedeki gençlere hitap etti.

Üniversiteye gelişinde kendisini ilahiler ve marşlarla karşılayan gençlere teşekkür eden Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin gençleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu toplantı için üniversitedeki Müslüman Öğrenciler Birliğine, Batı Afrika Müslüman Öğrenciler Topluluğuna ve İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) Başkanı Taha Ayhan’a teşekkür eden Kurtulmuş, “Bu sıcak karşılamanız karşısında şunu söyleyebilirim ki, her birinizin gözlerinde Fildişi Sahili’nin, Afrika Kıtası’nın, İslam ümmetinin ve insanlığın geleceğini görüyoruz. Sizin bu enerjinizden, gençliğinizden ve gerçekten inançlı duruşunuzdan ben de şahsım adına çok istifade ettiğimi, aslında hiçbir şey konuşmadan geri dönsem bile sadece sizleri görmekle büyük kazanımlar elde ettiğimi samimiyetle ifade etmek isterim.” şeklinde konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER