Oynatma Listesi
MAGAZİN

Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan'a kameraların önünde evlenme teklif etti!

Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dün sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırdı. Erbil ile aynı evi paylaşan genç sevgilisi, geçtiğimiz günlerde canlı yayında aşkını haykırmıştı.

"CİDDİ BİR YOLDAYIZ"

'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Gülseren Ceylan, şöyle konuşmuştu:

Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum. 5 ay önce tanıştık 2 aydır da beraber yaşıyoruz. Ailem ilişkimden haberdar ve onaylıyor. Ailem Almanya'da yaşıyor, bir süre orada yaşayıp ülkeye geldim. Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor.

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Ünlü çiftten 66 yaşındaki Erbil, dün 1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımla sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Beraber çekilen bir fotoğraflarını paylaşan Erbil, şu ifadeleri kullandı:

İyi ki doğdun sevgilim, iyi ki benimsin. Yerin sonsuza dek benim yanım olsun, seni seviyorum.

EVLİLİK TEKLİFİNDE BULUNDU!

Erbil, genç sevgilisinin yakın arkadaşlarıyla birlikte akşam saatlerinde yaptıkları doğum günü kutlamasında Ceylan'a evlenme teklifinde bulundu.

Sevgilisinden 'evet' yanıtını alan şovmen, cebinden çıkardığı kutudaki yüzüğü Gülseren Ceylan'ın parmağına taktı. O anları Instagram hesaplarından paylaşan ikili, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Gülseren Ceylan’ın bu paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları “Tektaşın var anladık” ve “Tekbaş baya büyük bir şeye benziyor” gibi yorumlarında bulundu.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER