Oynatma Listesi
MAGAZİN

Melike Şahin ile İBB arasında konser tartışması! 'Utanç verici bir akşam'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Öğretmenler Günü'ne özel Melike Şahin konseri, seyirciler alana alınmaya başladıktan bir süre sonra iptal edildi. Konser iptali sonrası ünlü şarkıcı ve İBB Kültür A.Ş.'den farklı açıklamalar geldi. Melike Şahin, "Resmen hedef tahtasına konuldum. Hakkımda karalama kampanyası başlatıldı" dedi.

İBB Kültür Dairesi Başkanlığı, öğretmenler için 2 Aralık Cumartesi günü Feshane'de Melike Şahin konseri organize etti. Öğretmenler, konserin yapılacağı alana uzun kuyruklarda bekledikten sonra girdi ve konser alanında beklerken iptal haberi geldi.

ÖĞRETMENLERDEN TEPKİ

Üç saat konser alanında bekleyen yüzlerce öğretmen, şarkıcıya tepki gösterdi. Melike Şahin, "ortak bir karar" diyerek duyurduğu iptal kararı için rüzgarı gerekçe gösterdi. Daha sonra İBB Kültür A.Ş.'den yapılan açıklamada 'rüzgar' iddiası yalanlandı ve "Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorundayız" denildi.

"SON ANA KADAR BEKLEDİM YEMİN OLSUN"

Sahneye çıkmayan şarkıcı, sosyal medya hesabından, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için" açıklamasında bulundu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER