Oynatma Listesi
HABERLER

Meteoroloji İstanbul dahil 8 kent için uyardı: Sıcaklıklar düşüyor: Kar ve sağanak alarmı

Meteoroloji Marmara için kar, karla karışık yağmur ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul dahil birçok kent için sarı alarm verdi. Sağanak, kar ve karla karışık yağmur İstanbul’un dibine kadar sokulacak. Bugün sıcaklık 4-5 derece daha düşecek. Öte yandan bir kent için de kar nedeniyle okullar tatil edildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...

Yurtta kuzeybatı kesimler ile doğu bölgelerin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde beklenen yağışların Marmara’nın doğusu ile Zonguldak, Düzce ve Bolu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Ege'de 3-6 derece azalacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzeyli, yurdun güneydoğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi ile Kıyı Ege'de kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esecek.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu ile Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde yer yer kuvvetli sağanak, 1000 m üzeri yükseklerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

8 KENT İÇİN SARI ALARM

Bilecik, Bolu, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER