Oynatma Listesi
HABERLER

MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart

"Küresel bir komplonun hedefindeyiz" diyen MHP lideri Bahçeli, "Türk milletini birbirine kırmaya çalışan küresel düşmanlık, muhalefet eliyle mesafe kat etmekte." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisini grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: Toplantımızı takip eden vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi özlemle selamlıyorum. Milli kültür yükseldikçe, siyasetin de kalitesi yükselecektir. Vatana ruh katan, devlete ufuk kazandıran güç kaynaklarından birisi de Anadolu irfanıdır. Anadolu irfanına güveniyoruz. Köküne yabancılaşmış, manevi değerlerle arası açılmış siyasi hilkat garibelerinin milletimize saygı duyması mümkün değildir.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra 31 Mart Mahalli İdareler seçimleriyle Türkiyemiz iyice hızlanacaktır. 30 büyükşehir, 51 il olmak üzere toplamda 1389 belediyenin 5 yıllık yol haritası Türk milleti tarafından belirlenecektir.

UNUTAMAYACAKLARI BİR DERS ALACAKLAR

DEM'lenmiş CHP, Anadolu irfanı karşısında mağlup olacaktır. Terör örgütleri, bölücü maşalar, ekonomik tetikçiler, emperyalizmin piyonları, Cumhuriyet karşıtları 31 Mart'ta hiç unutmayacakları bir ders alacaktır. Cumhur İttifakı 31 Mart seçimleriyle Türkiye'nin geleceğini inşa edecek, demokrasi meşalesiyle aydınlatacaktır.

BOYUN EĞMEYİZ, TESLİM OLMAYIZ

Adaylarımız milletimizin takdirini kazanmıştır. Şu ana kadar 385 belediye başkan adayı ilan edilmek suretiyle duyurulmuştur. Boyun eğmeyiz, teslim olmayız, hiçbir odağa Cumhur bizim Türkiye hepimizindir. Canla başla Türkiye için çalışacağız. Yerel yönetimlere vurulan paslı zincirler kırılacak.

SKANDALLARIN BİR KISMI

 DEM'lenmiş CHP'nin, rüşvet çarklarının nerelere kadar dayandığı artık herkesin bildiği skandallardan bir kısmıdır. Büyükçekmece'deki şaibeler, belediye mensupları tarafından kaba güç gösterileri her vicdan sahibi tarafından eleştirilmiştir. Köhne zihniyet milletle arasına duvar çemiştir. Bunların demokratlığı köprüyü geçene kadar

DERSİM DİYE BİR YER YOK

CHP başkanına hatırlatırım ki Türkiye'de dersim diye bir yer yok, olan ise tunç yüreklilerin yaşadığı Tunceli'dir. İstanbul'u CHP'den ve DEM'ci bölücülerden kurtarmak fetih namusudur, vatan borcudur.

DAVUL İLE TOKMAK AYRI KİŞİLERDE

Demlenmiş CHP gidecek milli birlik ve kardeşlik güçlenecektir. Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinin tarihi önemde olduğunu düşünüyoruz. CHP'de çatlak sesler, çamur hesaplar öne çıkmıştır. Davul ile tokmağın ayrı kişilerde olduğu partiye güvenilemez.

ALTINOK MÜHÜR VURACAK

Bir siyasi acziyete güven duyulamaz, yerel yönetimlerde sorumluluk verilemez. İstanbul muradına erecek, Ankara'ya altı ok değil Altınok mührünü vuracak. İzmir'de de dağın sıcaklığı tuncu eritip savuracaktır.

Grup toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bahçeli, İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin kanun teklifiyle ilgili, "Komisyonda MHP üyesi arkadaşlarımız destek vermiştir. Bu tavır Genel Kurulda da geçerli olacaktır" ifadelerini kullandı.

İLK MİTİNG MERSİN'DE

Devletimizin bekası, milletimizin refahı, vatanımızın selameti için Cumhur İttifakı vardır, hazırdır. MHP yüksek bir sorumluluk duygusuyla dava arkadaşlarımızın titiz çalışmalarıyla üstüne ne düşüyorsa sonuna kadar yapacak. İlk açık hava toplantımızı Misak-ı Milli'nin ilan edilişinin 104'üncü yılında Mersin'de yapma kararı aldığımızı, 4 Şubat'ta da Manisa'da gerçekleştireceğimizi paylaşmak istiyorum.

SOSYAL MEDYA BELEDİYECİLİĞİNİN SONU GELDİ

Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Sözde cumhurbaşkanlığı yardımcılığına kanıp şehrini yüzüstü bırakanların hesabı 31 Mart'ta görülecektir.

İLK ŞART İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM

Gazze'de 25 bine yakın insan terör devleti İsrail tarafından hayattan koparıldı. BM'ye göre 2.3 milyon nüfusu olan Gazze'de 1.9 milyon insanın yerinden edilmiştir. İsrail'e ABD'nin desteği işlenen soykırım suçuna ortaklıktır. Zalimler mazlumların kanını nehir gibi akıtmakta. İlk şart iki devletli çözümdür. İsrail başkanının buna sıcak yaklaşmaya başladığı iddia edilmektedir. Bağımsız ve egemen Filistin devleti kabul edilmeli. Bebekleri öldüren barbarların yakasından tutulup burunlarından fitil fitil getirilmeli. Bölgesel savaşa provokasyonlardan kaçınılmalıdır. İran saldırıları, Pakistan İran saldırıları meşru görülemeyecektir. Karşılıklı dostluk anlayışı ile her sorunun üstesinden gelinecektir.

KÜRESEL BİR KOMPLONUN HEDEFİNDEYİZ

Küresel bir komplonun hedefindeyiz. Amaç Türk milletinin hakimiyetini kırmaktır. Kimi zaman iç hassasiyetleri kaşıyarak, kimi zaman hainleri görevlendirerek sonuç alınmak istendi. İmparatorluğumuz ilk kuşatmaya deniz ve okyanuslarda maruz kaldı. Misakı Milli mülkü millettir millet ise sonuna kadar Türk'tür. Bu kuşatmaların daha rezili içimizdeki iş birlikçiler tarafından yürütülüyor. Bu defa hedef milli birliğimizdir. Şer odağının hedefini buralarda aramak lazım.

YENİ HEDEFLERİ 31 MART

Türk milletini birbirine kırmaya çalışan küresel düşmanlık, muhalefet eliyle mesafe kat etmekte. Yeni hedefleri 31 Mart. Mandacıları uyarıyorum, gittiğiniz yol yol değildir. Bu cüretiniz yanınıza kar değildir. bu vatanı canımız pahasına savunamazsak yastığımız mezar taşı yorganımız kan olsun. Niyetleri bellidir. Devlet ve millet arasında güvensizlik oluşturmaktır. Demlenmiş CHP Türk milletine meydan okumakta. Muhalefet milletimize var gücü ile hançer sallamakta. bu yüzden 31 Mart istikrar ile dağınıklığın, şehit ile caninin, cumhur ile zilletin, vatan ile satanlar arasında yapılacaktır. Kazanan Türkiye olacaktır.

BU GELİŞME TARİHİ ÖNEMDEDİR

Türk İslam kudreti yalnız kılıçla değil, kalemle kitapla gücüne güç katmıştır. Türk İslam kültürü gelişme rotasını koruyamamıştır. Bilimdeki sıçrama maliyetlerin kabarmasına sebebiyet vermiştir. Birliğimizi ve varlığımızı muhafaza etmek en önemli kuraldır. Tarih bir milletin hafızasıdır. Türk milletinin sinesinden doğmuş vatan evladını, yüz akımızı uzaya uğurladık. Mersin Silifke doğumlu Alper Gezeravcı kardeşimizin bulunduğu kapsül uzay istasyonuna kenetlendi. Bu gelişme Türk milleti için tarihi değer ve önemdedir. Bir gün gelecek uzayda daha büyük keşiflere Türk çocukları imza atacaktır. Türk milleti artık uzaydadır. Burada ben de varım demiştir. Alper kardeşimize başarılar diliyorum. En büyük desteği veren cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum

KAYMAKAMI ALNINDAN ÖPÜYORUM

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde geçtiğimiz cuma günü yaşanan, asıl mecrasından saptırılan bir hadise konuşulmuştur. İlçe kaymakamımız cumaya gitmiş, minbere çıkan imam, hutbeyi okurken, şehitlerimize rahmet içeren bölümü es geçmiştir. Şehitlerimize rahmet eden kısım okunmayınca kaymakam, imamı uyarmıştır. İmam, 'bana baskı yapılıyor' deyince, kaymakam, 'sen devletin imamısın kimden korkuyorsun' demiştir. Bir çizikten darp raporu almak, Müslümanca bir tavır değildir. Huzurlarınızda kaymakamımızın alnından öpüyor, onu yetiştiren ana babasına saygılarımı sunuyorum. Konuyla ilgili hassasiyet gösteren Sayın İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'yı teşekkürlerimi sunuyorum. 

NAMERTLER KENDİLERİNİ ELE VERDİ

DEVA'cılar, Serokçular, bölücüler, FETÖ'cüler, devlete ve millete diş bileyen namertler hemen kendilerini ele vermişlerdir. Mesele sadece kaymakam ile imam arasında geçen bir olay değildir. Serok Ahmet sana gelince, imamın darp edildiği haberini yayıp peşine takılman münafıklık alametidir.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER