Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (12 Haziran 2020)

İşte Türkiye'de ve dünyada bu hatfanın öne çıkan başlıkları...

‘DÖRT DÖRTLÜK’ TARİHİ KREDİ PAKETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Türkiye’nin İstihdam Kalkanı’ adıyla çok detaylı ve kapsamlı bir reform paketi hazırladıklarını belirterek, “İlave istihdam için teşvik vereceğiz” dedi.

AYASOFYA TARTIŞMASI BÜYÜYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yunanistan kurusıkı atıyor. Diyorlar ki 'Ayasofya'yı camiye çevirmeyin', Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz biz mi idare ediyoruz?" dedi.

ANADOLU İÇİN KORKUTAN CORONA VİRÜS AÇIKLAMASI

Prof. Dr. Tufan Tükek, “ İstanbul’dan Anadolu’ya gidenlerin etkisiyle diğer şehirlerde bir miktar artış olabileceği kanısındayız” dedi.

GEORGE FLOYD GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

ABD'de polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi George Floyd, kendisi için üç farklı eyalette düzenlenen 3 cenaze töreninin ardından Texas'ın Houston kentinde toprağa verildi.

İKİ AY SONRA YENİDEN BAŞLADI

İstanbul Havalimanı'nda yaklaşık 2 ay önce corona virüs nedeniyle durdurulan yurt dışı tarifeli uçuşlar, bazı ülkelerle karşılıklı olarak yeniden başladı.

TSK’DAN AKDENİZ’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Akdeniz'in uluslararası sularında açık deniz eğitimi yapıldı.

CANER ÇALIŞIR VEFAT ETTİ

DJ’lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

AYŞEGÜL ATİK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bir süredir kanser tedavisi gören 72 yaşındaki oyuncu Ayşegül Atik vefat etti. Usta oyuncu Maltepe Başıbüyük Mezarlığı'na defnedildi.

BAŞKAN ÇEBİ’DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ile adı anılan Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile ilgili olarak "Gökhan ve Caner konusunda önümüzde daha çok zaman var” dedi.

BABEL: GALATASARAY’A GERİ DÖNÜYORUM

33 yaşındaki futbolcu, “Bu yaz Galatasaray'a geri döneceğim. Kendime güveniyorum, önümüzdeki sezon da kendimi göstermek istiyorum” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER