Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Haftanın Özeti (25 Aralık 2020)

İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları...

ÇİN AŞISININ GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Bakan Koca, “Üreticinin depolarında hazır olarak bizden gelecek haberleri bekleyen aşılarımız bir aksilik olmazsa pazarı pazartesiye bağlayan gece yola çıkıyor” dedi.

ÖĞRENCİLERE BURS MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Lisansta 550'den 650 liraya çıkarmış bulunuyoruz. Aynı şekilde 1100 lira olan yüksek lisansı da 1300 liraya çıkarıyoruz” dedi.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI

Naci Ağbal başkanlığında toplanan PPK'nın, politika faizinin 200 baz puanlık artışla yüzde 15'ten yüzde 17'ye yükseltilmesine karar verdiği bildirildi.

6 MİLYAR DOLARLIK ALTIN REZERVİ

Bilecik'in Söğüt ilçesinde Gübretaş'a ait maden sahasında 3.5 milyon onsluk altın varlığı tespit edilirken, alanda çalışmalar hız kazandı.

MUTASYON ÜSTÜNE MUTASYON

İngiltere ve Güney Afrika’da mutasyonlu yeni bir koronavirüs türü bulunduktan sonra Nijerya’da başka bir koronavirüs formu keşfedildi.

TÜRK SİHA’LARINA KARŞI ÜS KURUYORLAR

Yunan basını ülkenin İskiris adasında bir İnsansız Hava Aracı (İHA) üssü kuracağını ve ordunun modernize edileceğini duyurdu.

RAFAEL’İN CEZASI KALDIRILDI

PFDK, TFF resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamada Başakşehir'li Rafael'in kırmızı kart cezasının kaldırıldığını açıkladı.

FATİH TERİM’E 5 MAÇ CEZA

PFDK, Fatih Terim'e toplam 5 maç ceza verildiğini açıkladı. Kırmızı kart gören Marcao'ya ise 1 maç ceza verildi.

ENGİN NURŞANİ HAYATINI KAYBETTİ

Bir süredir gırtlak kanseri tedavisi gören Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani, 36 yaşında hayata veda etti.

ARKADAŞININ NİŞANLISIYLA EVLENDİ

2018’de hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri’nin altı yıllık nişanlısı Vildan Örnek, oyuncunun yakın arkadaşı Balamir Emrem ile önceki gün evlendi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER