Oynatma Listesi
MAGAZİN

Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur'dan 'sahte nikâh' iddiasına videolu cevap

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, nişanlısı Burak Kalfa'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan kısa süre sonra Muhammet Aydın ile Isparta'da dünyaevine girdi. 35 yaşındaki şarkıcı, evliliğinin sahte olduğu iddiasına yanıt verdi.

Tuğçe Tayfur, iş insanı Burak Kalfa ile Eylül 2022'de nişanlanmıştı. İkili, nişan töreninden 16 gün sonra ayrılmış ancak kısa sürede barışmıştı. Aradan birkaç ay geçtikten sonra yeniden yeniden ayrılık kararı alan ikiliden Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'yı kendisine şantaj yapmakla suçlamıştı.

Burak Kalfa ile davalık olan Tuğçe Tayfur, olaylı ayrılığın üzerinden çok geçmeden nikâh masasına oturdu. Tayfur, yeni tanıştığı Muhammet Aydın'la hayatını birleştirdi.

Daha önce Taner Şafak ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur'un, Muhammet Aydın'la evliliğinin sahte olduğu öne sürüldü. Şarkıcı, gündem olan iddiaya Instagram hesabından yayınladığı video ve mesaj ile yanıt verdi.

 

"NAMAZLARIMI AKSATMAYA BAŞLAMIŞTIM"

Kendini bilmez fake hesaplar evliliğimizin sahte olduğunu yazıyormuş bazı magazin profillerine. Ben çok kötü günler geçirdim, evet. Bu günleri tek başıma atlatmak için de elimden geleni yaptım, iş başka boyuta evrilinceye kadar. Kötü günlerime ailem şahit oldu, manevi olarak kayboluyordum yavaş yavaş. İnandığım ne varsa gidiyordu elimden, güçlü durmaya çalıştıkça üstüme karabasan gibi geliyodu bana yaşatılanlar. Namazlarımı bile aksatmaya başlamıştım. Derken Muhammetim çıktı karşıma, sanki Allah 'Tamam bitti sınavın' der gibi gönderdi onu bana. İkimizin de kalbine öyle masum, öyle içten sıcaklık verdi işte. Sonra tabiri caizse dağ gibi durdu yanımda, yaşatılan şeylere şahit oldukça daha da sarıldı bana ve ailemden bir parça oldu. Allah ilmek ilmek işledi bizi birbirimize. Muhammet için yine 'fake' hesaplardan iftiralar atıldı, yazmadığı şeyleri yazmış gibi gösterdiler, devletin izin verdiği ruhsatlı silahı gözüktü diye 'mafya' dediler.

"ÇIPLAK RESİMLER GÖNDERDİLER"

Bazı kişilerle ortak takibi olan kadınlar, Muhammet'in Instagram hesabının dm kutusuna tanışma yazıları, çıplak resimleri göndererek iğrenç oyunlar kurdular. Allah, Muhammet'i boşuna göndermemişti bana, işinde gücünde, o da sadece yuvam olsun çoluk çocuk huzurlu sakin bir hayatım olsun, ahiretimize hazırlık yapabileceğim bir eşim olsun diyen bir adam. Biz evlendik ama kuduranlar daha da kudurmaya başlamış. Siz böyle yaptıkça biz daha da kenetleniyoruz halbuki. Umarım, bize yaşatmaya çalıştığınız ne varsa size döner çünkü siz insanlıktan nasibini almayan dinin arkasına saklanıp aslında şeytana uşaklık eden varlıklarsınız.

"DÜĞÜN İSTEMEDİK"

Tuğçe Tayfur, "Biz ne İstanbul'da ne de Sivas'ta evlenmedik. Isparta'da aile dostumuz Ümit Amca'nın köy evinde el ele tutuşarak bağlanmış kalplerimizi imzayla taçlandırdık. Düğün istemedik, düğün zaten bizim için şu an kurduğumuz bu yuva. Sabah namazlarımızda Muhammet'le ettiğimiz dualardan biri Allah nazarlardan, hain insan görünümlü şeytanlardan uzak tutsun ailemizi. Amin" " ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER