Oynatma Listesi
HABERLER

Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda bulunan Türk-İş 1. Bölge Şubesi’ni ziyaret etti. Kurum, "İşçimizle birlikte, işçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız. Masanın iki tarafından da bakabileceğiz. Alacağımız tüm kararlarda Türk-İş’imiz, işçimiz, işverenimiz sürecin içinde olacak ama masanın bir tarafında biz de olacağız” dedi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda bulunan Türk-İş 1. Bölge Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kurum’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe eşlik etti. Murat Kurum’u Türk-İş 1. Bölge Başkanı Halil Faki Erdal ve beraberindeki heyet karşıladı. Sendika üyeleriyle bir araya gelen Murat Kurum, sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Program sonunda Kurum ve Kabaktepe’ye sendikanın isteklerinin yazılı olduğu bir dosya verildi. İstanbul’daki bir sendikanın şube başkanı Murat Kurum’dan sendika üyelerin ücretleri konusunda iyileştirme yapması için desteğini beklediğini dile getirdi.

“İstanbul’un işçisi, emekçisi ve alın teri olmazsa Türkiye dünya beşten büyüktür diyemez”

Ziyaretinde konuşan İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “31 Mart yerel seçimleri aynı zamanda İstanbul’da yaşayanların, İstanbul’un geleceğine ilişkin kararı vereceği bir seçimdir. İstanbul’daki trafik çilesini bitirmeye yönelik atacakları adımın kararıdır. İstanbul’daki deprem riskini ortadan kaldırmaya yönelik atılacak iradenin beyanı olacaktır. İstanbul’da yapılan sosyal yardımlardaki haksızlığın giderilmesi noktasındaki tercihleri olacaktır. İstanbul hepimizin. İstanbul olmazsa Türkiye olmaz. İstanbul’un işçisi, emekçisi ve alın teri olmazsa Türkiye dünya beşten büyüktür diyemez. 1 milyon 400 bini aşkın üyesi olan, İstanbul’da 500 bin üyesi olan Türk-İş’imizin de görüşü bizim için değerlidir. Biz hep bir paylaşımcı yönetim anlayışını sergiledik. Bugüne kadar yaptığımız tüm işlerde hiçbir sendikayı ayırmadan, hiçbir sendikaya farklı gözle bakmadan, hangi sendikanın üyesi olursa olsun biz onların taleplerinin isteklerini hep not aldık. Onları gideren tarafta olmaya gayret gösterdik. Yapılacak işler konusunda samimi olmaya gayret gösterdik. Biz samimiyetimizi 31 Mart akşamı tüm İstanbullularla birlikte göstereceğiz. 1 Nisan sabahı da samimiyeti tevazuyu hiçbir zaman yönetim anlayışımızdan çıkarmayacağız” dedi.

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER