Oynatma Listesi
HABERLER

Murat Kurum: Türkiye Yüzyılı’nda, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi esnafımızla birlikte yapacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler’deki Kuyumcukent’i ziyaret etti. Kurum, “İstanbul’un geleceği adına biz esnafımızla, vatandaşımızla her zaman beraber olacağız” açıklamasında bulundu.

İBB Başkan Adayı Murat KurumBahçelievler’deki Kuyumcukent’i ziyaret etti. Murat Kurum’a Kuyumcukent ziyaretinde, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir eşlik etti.

Kuyumcukent esnafı Murat Kurum’u, "İnşallah bu sefer muradımıza ereceğiz, Allah’ın izniyle, sizin sayenizde. Kurtulacağız inşallah, sizin sayenizde” sözleriyle karşıladı. Dükkanları gezerek, esnafa kolaylıklar dileyen Kurum, Bakanlık döneminde hayata geçirdiği mega projeleri hatırlatarak, İstanbul’da hayata geçireceği projeler için, "Bu hizmetleri yapmak için sizlerle el ele verip çalışacağız. Bundan önce öyle yaptık ve bundan sonra da Türkiye Yüzyılı’nda, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi esnafımızla birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER