Oynatma Listesi
HABERLER

Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 4. Tesis Yönetim Zirvesi'ne katıldı. İstanbul için öngördüğü yenilikçi tesis yönetimi vizyonunun ayrıntılarını paylaştı. 

"İKTİDAR, YAPI SEKTÖRÜNÜN POTANSİYELİNİ HAREKETE GEÇİRDİ"

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’nin ortaya koyduğu çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Murat Kurum, “İşte Derneğimiz; ilk olarak son dönemde giderek önem kazanan site, apartman ve toplu konut yaşam alanlarının yönetimiyle ilgili önemli bir adım attı. Sektörün tek bir çatı altında toplanarak faaliyet vermesi, kentsel tesis yönetimini daha işlevsel bir hale getirdi. Tesis yönetimi, Türkiye’de henüz çok yeni ve büyüyen bir sektördür. 1990’lı yıllarda İstanbul’da, plaza ve alışveriş merkezlerinin inşaatıyla faaliyetlerine başlayan bu sektör, son 20 yılda şehirlerde büyük bir hızla yayılıyor. Bugün istikrarlı ve yapı sektörünün tüm potansiyelini harekete geçiren bir iktidarın varlığı, emlak sektörünün yükselen alım gücüyle hızla gelişmesi ve nitelikli konut projelerinin artması, bunun en büyük nedenidir.” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER