Oynatma Listesi
HABERLER

Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması! Ödüller sahiplerini buldu

Yeni Şafak gazetesi tarafından 15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz anısına düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Yaptığı işi 'kayıt fotoğrafçılığı' olarak tanımlayan, 2000'li yıllardan itibaren tüm Türkiye'yi adım adım gezerek 10 binin üzerinde fotoğraf çekip tarihî eserleri ve ulu camileri kayıt altına alan ve 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan, Yeni Şafak foto muhabirlerinden Şehit Mustafa Cambaz adına düzenlenen yarışmanın ödül töreni, şehitleri anma etkinliğiyle başladı. TVNET program sunucusu Cüneyt Özdemir'in sunumuyla gerçekleşen ve Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii İmam Hatibi Alpcan Çelik'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan tören, Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yeni Şafak gazetesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni Büyük Çamlıca Camii 1071 Kongre ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören ve 6 binin üzerinde fotoğraf başvurusunun olduğu yarışmada kazananlar ödüllerini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın elinden aldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER