Oynatma Listesi
HABERLER

Sis bombaları arasında komandolar! Caddeyi inleten marş

Bolu'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında, sokaklarda marşlar eşliğinde yürüyen komandolar büyük alkış aldı.

Bolu'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Caddede marşlar eşliğinde yürüyen komandolar, kalabalıktan alkış aldı.

 

İLGİYLE İZLENDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Anıtpark'ta başladı. Öğrencilerin şiirler okumasının ardından sahnelenen halk oyunları ve karate gösterisi ilgiyle izlendi. Kıbrıs Barış Harekatı ve PKK terör örgütüne yönelik harekatlarda gösterdikleri başarılar dolayısıyla 2 tane 'Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası' bulunan Bolu 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'ndan komandoların geçişi, ilgi gördü.

DAKİKALARCA ALKIŞLANDI

İzzet Baysal Caddesi'nde sis bombaları arasında yürüyen komandolar, törene katılanlar tarafından dakikalarca alkışlandı. Komandoların marşlarla yürüyüşü sırasında katılımcılar, Türk bayraklarıyla sevgi gösterilerinde bulundu.

ZONGULDAK'TAKİ 30 AĞUSTOS KUTLAMALARINDA MADENCİLER BARET VE TULUMLARIYLA YÜRÜDÜ

Zonguldak'ta da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarındaki geçit töreninde baret ve tulumlarıyla maden işçileri de katıldı.

Kentte, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Gazipaşa Caddesi’nde Valilik binası önünde törenle kutlandı. İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri hediye takdim etti. Geçit törenine ise resmi ekiplerin yanı sıra Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) çalışan maden işçileri de katıldı. Baret ve tulumlarıyla yürüyen deprem kahramanları olarak bilinen maden işçileri, protokol ve izleyicilerden büyük alkış topladı. Tören, resmi araçların geçişiyle sona erdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER