Oynatma Listesi
HABERLER

Sosyal medyadaki paylaşımlara tepki: Bu propagandaya alet olmamak gerekiyor!

Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğu, 3'ü ağır 8 askerin de yaralandığı açıklandı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir yaptığı açıklamada "Bu tür havalarda bölgede 'hayvanların bile yaşayamayacağı' çeşitli mağaralarda kalan terör grupları hava şartlarını lehine kullanıyor" dedi.

Şendir "NATO üyesi ülkelerin girdikleri bu gruplarla silahlı çatışmalarda, öldürdükleri ve verdikleri kayıplarla ilgili bir istatistik var. ABD'nin, Vietnam'da var, Afganistan'da var, Irak'ta var, bir sürü yerde istatistiği var. Teröristleri etkisiz hala getirmede en az kayıpla ilerleyen yine TSK'dır. Bu çocuklar kahraman. Nefes alamayacağın yerlerde duran kahramanlar bunlar. Şehit vermeyi elbette istemeyiz, ayaklarına taş değmesin. Ama terörün doğasında bizi yılgınlığa düşürmek, bizi ruhen teslim almaya çalışmak vardır. Sosyal medya da bunu yapmak isteyenler için biçilmiş bir kaftandır" dedi.

SOSYAL MEDYA MESELESİ İŞİN ŞİRAZESİNDEN ÇIKARTIYOR

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir "Bu sosyal medya meselesi işi şirazesinden çıkartıyor. Ben terör örgütünün propaganda sitelerine her gün bakıyorum. Onların söylediklerini baz alsan biz kalaşnikofla F-16 düşürdük bile derler. Onların böyle bir propaganda yöntemi vardır. Buna alet olmamak gerekiyor" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER