Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Türkiye bu olayı konuşuyor! Dilan Polat skandalı büyüyor

Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun, Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Avukat Feyza Altun, gündeme bomba gibi düşecek birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Kanal D'de canlı yayınlanan Neler Oluyor Hayatta'ya katılan Avukat Feyza Altun, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından pek çok fenomenin incelemeye alındığını açıkladı. Polat çiftiyle ilgili olarak da “Bu paranın sadece güzellik merkezinden geldiğine hiçbir zaman inanmadım. O yüzden incelemeye başladım” dedi.

"DİLAN POLAT İNSANLARI AŞAĞILADI"

Üç yıl öncesine kadar bu insanlar Tiktok’ta aile boyu dans ediyordu. Bir anda milyonluk arabalar aldılar, mafyatik havalara büründüler. Çok garip bir hayat tarzları olduğu için insanların dikkatini çekti. Kafaya eurolar takmak, altınlar takmak bunlar çok garip şeyler. Dilan Polat’ın insanları aşağıladı. ‘Allah beni seviyor bana para verdi, sizi sevmiyor size para vermedi’ dedi. ‘Züğürtler, fakirler...' dedi. ‘Para kazanmayı siz beceremiyorsunuz' dedi.

SKANDAL İDDİA!

Altun, “Kozmetik fabrikası açtığını söyledi. Fason üretim yaptıranların çoğu merdiven altı üretim yerlerinde en düşük maliyetle üretim yaptırıyor. Mesela ürünün üzerine 30 faktör koruma yazıyor ancak ucuz olsun diye 10 faktörlük korumalı ürün yaptırıyor. Leğenlerden şırıngayla çekiyorlar, tüplere dolduruyorlar ve insanlara satıyorlar" ifadelerini kullandı.

Avukat Feyza Altun, kozmetik ve cihaz fabrikası olduğunu söyleyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat için "250 bin TL vergi ödeyen bir insanın 13 milyon TL'lik arabaya binmesi normal değil" şeklinde konuştu.

POLAT ÇİFTİ İÇİN KARAR NE ZAMAN ÇIKACAK?

Avukat Feyza Altun, Polat çiftinin soruşturulması hakkında, “Yargı bağımsız olmalıdır. Bu insanlar serbest kalacaksa bile halkın gerçekten ikna edilmesi gerekir. Pazar günü, en geç ise pazartesi günü Polat çiftinin tutuklanıp tutuklanmayacağı belli olur” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER