Oynatma Listesi
HABERLER

Ümraniye’de rögarda patlama! 'Bomba zannettik'

Ümraniye’de yeraltı kablolarında çıkan yangının sıkışan gazla birleşmesi sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle rögar kapağı havaya uçarken, yolda göçük oluştu.

Olay öğle saatlerinde Cemil Meriç Mahallesi, Muşmula Caddesi’nde meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle rögar kapağı havaya uçtu; yolda göçük meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ile doğalgaz ve elektrik bakım ekipleri sevk edildi. Caddedeki rögar kapaklarında ölçüm yapan doğalgaz ekipleri herhangi bir kaçağa ve şüpheli duruma rastlamadı.

Doğalgaz ekipleri, yeraltındaki elektrik ya da internet kablolarındaki yangının, sıkışan gazın etkisiyle patlamaya neden olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Ekipler caddenin bir bölümündeki elektriği keserek incelemelerini sürdürdü. Patlama yaşanan alanın çevresine ekipler tarafından güvenlik şeridi çekildi.Çevre sakinlerinden Kazım Kolla, "Gümbürtü çıktı, bir patlama oldu. Zannettik bir yerde bir şey oldu. Çıktık dışarıya dumanlar çıkıyor. Rögarın kapağı yan tarafta. Allah’tan kimseye bir şey olmadı. Yerlerden duman çıkıyordu. Dışarı fırladık, çok büyük ses çıktı, bomba patladı zannettik" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER