Oynatma Listesi
MAGAZİN

Yıldız Asyalı gözyaşlarına boğuldu: Ona zarar vereni mahvedeceğim

Oyuncu Yıldız Asyalı, hayvan barınağından sahiplendiği K-9 köpeğinin "Aşıya götüreceğiz" diyerek kendisinden alındığını söyledi. Köpeğini geri isteyen Asyalı, gözyaşları içinde çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Sahiplendiği köpeğin kendisinden alınmasının ardından video çeken Yıldız Asyalı, gözyaşları içinde köpeğini geri istedi. Asyalı açıklamasında "Ona zarar vereni mahvedeceğim!" dedi.

Yıldız Asyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sevgili dostlarım olay birtakım kişilerin anlamsız yorumlarıyla çorba kıvamına geldi. Kısaca şöyle açıklayacağım; köpeği Ebru Uluer’den sahiplendim" diyerek olayı anlatmaya başladı.

Oyuncu, "Kendi ayarladığım araçla ücretini ödeyerek sabaha karşı İstanbul’a evime getirttirdim. Öğleden sonra Ebru Uluer beni telefonla arayıp köpeğin ameliyattan sonra yapılan son bir antibiyotik iğnesi olduğunu bir adamı yönlendirdiğini köpeği alıp iğneyi yaptırıp 1-2 saat içinde geri getireceğini söyledi" dedi.

"Ben köpeğimi tanımadığım kimseye emanet etmedim. Ebru Uluer’in kontrolünde olduğu için adama güvenip verdim. Köpeğim gecikince Ebru Ulueri aradım fakat çoktan telefonumu engellemişti. Ve sonrasını biliyorsunuz…"

"Bu ya canımı yakmak isteyenlerin bir oyunu ya da üstünde hiç durmayacağımı sananların ama hesaplarının tutmadığı bir oyunu ellerine yüzlerine bulaştırmaları?"

"Ama burada olay hırs değil ben bir can sahiplendim, bağlanmam için 1 dk bile yeter. Çünkü ben bir anneyim ve o da işkence görmüş 4 aylık bir evlat... Lütfen gereksiz, can yakıcı yorumlar yaparken biraz empati yapın sevgiler..."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER