Oynatma Listesi
MAGAZİN

Yok artık Biricik Suden! Kendini spora adadı, son hali gündem oldu

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, antrenman sonrası spor salonundan paylaşım yaptı. Yıllara meydan okuyan 60 yaşındaki ünlü ismin kaslı görüntüsü sosyal medyada olay yarattı. Haftanın beş günü ağırlık çalışan Biricik Suden, yayınladığı video sonrası bazı takipçilerinden gelen eleştirilere de yanıt vermeyi ihmal etmedi.

Hem MFÖ grubu hem de solo albümlerinde dillerden düşmeyen şarkılara imza atan usta müzisyen Mazhar Alanson ile Biricik Suden, 2003'te dünyaevine girdi.

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden 60 yaşındaki Suden, son yıllarda kendini spora verdi; haftanın beş günü spor yaparak, inanılmaz bir görünüme kavuştu.

KASLARINI PAYLAŞTI

Sosyal medyadan sık sık spor salonundan paylaşımlar yapan ve fit hali ile genç kızlara taş çıkartan Biricik Suden, bir kez daha kaslarıyla adından söz ettirmeyi başardı.

"AYY İĞRENÇ VİDEOSU"

Yıllara meydan okuyan Suden, "Böyle kadın mı olur? Ayy iğrenç videosu" mesajı ile yaklaşık bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ağırlık antrenmanı sonrası son haline yer verdi.

"KADINDA ÇOK HAFİF KAS DAHA ÇEKİCİ"

Art arda paylaşımlar sonrası ünlü ismin bir takipçisi, "Estetik bulduğumu söyleyemeyeceğim. Kadında çok hafif kas her zaman daha çekici" yorumunda bulundu.

"SİZİNLE İLİŞKİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Karın kasları ve pazusu ile şaşkınlık yaşatan Biricik Suden, söz konusu yorumdan rahatsız oldu ve "Sizinle ilişki düşünmüyorum, üzülmeyin" şeklinde çok konuşulan bir yanıt verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER