Oynatma Listesi
HABERLER

Zehir tacirlerine baskın! Ticaret Bakanlığı ve MİT ortak operasyon düzenledi

Ticaret Bakanlığı ve MİT tarafından ortak gerçekleştirilen operasyonda 500 milyon lira değerinde 1 ton 197 kg ağırlığında uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonun detaylarını Ticaret Bakanı Ömer Bolat paylaştı.

Bakan Bolat açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince transit olarak işlem gören bir konteynerde 1 ton 197 kg ağırlığında ve yaklaşık 500 milyon TL değerinde captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Milli İstihbarat Teşkilatımızla ortak olarak genişletilen operasyon neticesinde olayla bağlantılı 3 kişi gözaltına alınmıştır.

Ticaret Bakanlığı olarak; uyuşturucu ile mücadelede sadece ülkemizde değil bölgesel çapta da uyuşturucu şebekelerine göz açtırmıyoruz.

Kaçakçılıkla mücadelede kararlı duruşunu bir kez daha sergileyen Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyor ve başarıyla gerçekleşen operasyona katkı sunan Milli İstihbarat Teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER