Güzellik Çocukların aşkı

Çocukların aşkı

30.01.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

Çocukların gelişimine büyük katkısı olan süt ve süt ürünleri onların damak tadına göre kabuk değiştirdi. Artık binbir çeşit meyveli yoğurtlar, sütler, peynirler var. Bunları da beğenmezlerse çikolatalı veya karamellileri deneyin

Çocukların aşkı

Çocukların aşkı
Çocukların damak tadı düşünülerek meyve aromalarıyla zenginleştirilen süt ürünleri yemek saatlerini kâbus olmaktan çıkarıyor. Üzeri çizgi film karakterleri ile süslü ya da minik hediyeler içeren ürünler çocukların eğlenirken sağlıklı beslenmelerini sağlıyor. Meyveli ve aromalı sütlerden, çocuk pudingleri, dondurmalar, yoğurtlar ve enerji deposu içeceklere kadar her şey çocuklar için özel üretiliyor.

El değmeden üretilen yoğurtlar, kalsiyum ve protein deposu yiyecek ve içecekler, çocukların sağlıklı gelişimi dikkate alınarak hazırlanıyor. Birçok insan tarafından abur cubur olarak algılanan dondurmalar ise sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretildiğinde kalsiyum ve protein deposu haline geliyor.

Pınar'la meyveli öğünler
Pınar Kido'nun aromalı süt, Kido peynir ve Kido puding çeşitleri bulunuyor. . Çocuklara yönelik Kido peynirleri, üçgen, krem peynir ve mini peynir seçenekleriyle tuz içermeyen daha tatlı aromalarla yapılıyor. Kido peynirlerinin iki tanesi bir bardak süt içeriyor. Hiçbir katkı maddesi içermeyen Pınar Kido ürünleri, içeriği ile günlük protein ihtiyacının yüzde 84'ünü kalsiyum ihtiyacının yüzde 78'ini karşılıyor.

Renkli tatlar
SEK'in çocukların damak tadına hitap eden meyveli yoğurt ve puding çeşitleri var. Çilek, muz ve vişne parçacıkları ile yoğurda ayrı bir tat getiren meyveli yoğurtların yanı sıra kakaolu, muzlu ve çilekli çeşitleriyle hazır pudingler çocuklara hitap ediyor.

Bol sütlü Danone
Danone'nin çilekli, kayısılı, ahududulu, elmalı çeşitleriyle meyveli yoğurtları çocukların en sevdiği tatlar arasında. Danette ise yüzde 75 süt içeren çikolata ve karamela karışımıyla her yaş grubunu hedefliyor. Doğal yoğurt ise bebeklere bile verilebilecek nitelikte hijyen ve saflık sunuyor.

Enerji deposu içecek
Çocuklara beş ayrı lezzeti bir arada sunan Bibo adlı yeni ürünüyle çocukların damak tadına hitap eden Coca Cola, elma, portakal, limon, ahududu ve ananas çeşitleriyle enerji deposu. Her biri farklı bir karakterden oluşan Bibo kahramanları çocukların beslenirken eğlenmelerini sağlıyor.

Dondurmanın cazibesi
Algida'nın ürün çeşitleri arasında vanilya, kaymak, çikolata, muz, vişne, karamel, çilek, ananas, limon, antep fıstıklı, cevizli, hindistan cevizli, fındıklı tatların yanında karamel - çikolata gibi karışımlar da bulunuyor. Çizgi film kahramanlı dondurmalar çocukların en çok tercih ettiği çeşitler arasında yer alıyor.

Süt ürünlerinde fiyatlar:
Sek meyve aromalı ve çikolatalı süt 220 bin lira
Pınar Kido meyva aromalı süt 250 bin lira
Pınar çikolatalı süt 250 bin lira
Petit Danone çocuk tatlısı (200 gr) 990 bin lira
Danette puding (500 gr) 1 milyon 590 bin lira
Pınar Kido mini peynir (120 gr) 975 bin lira
Cornetto (125 ml) 500 bin lira
Süper Cornetto (125 ml) 600 bin lira
Cornetto Taco (125 ml) 500 bin lira
Cornetto (4'lü) 1 milyon 900 bin lira
Max (75 ml) 250 bin lira
Magnum (120 ml) 850 bin lira
Magnum Double 950 bin lira
Magnum Barkaramel&Nuts (70 ml) 500 bin lira
Magnum After Dinner 2 milyon 750 bin lira
Solero (70 ml) 250 bin lira
Solero (163 ml) 750 bin lira

Fiyatlar Migros'tan alınmıştır.

Yazarlar