Yeni nesil fitness nedir, avantajları nelerdir?

Kilo vermek özellikle de bölgesel fazlalıklardan kurtulmak genelliklezordur. Sağlıklı bir diyet programı ve düzenli spor yapma sonucunda vücutta kalan bölgesel fazlalıklar oldukça inatçıdır. Üstelik bu fazlalıkların kişilerin moralini bozması, motivasyonunu düşürmesi, başarısız hissetmelerine neden olması ve daha kötüsü başladıkları noktaya geri dönmelerini tetiklemesi ciddi bir sorundur. Bu süreçte yeni nesil fitness uygulamaları ile inatçı yağlanmalardan ve fazlalıklardan kurtulmak, operasyonsuz bir şekilde istenilen görünüme kavuşmak kişilerin güvenini ve motivasyonunu geri kazandırır.

Haberin Devamı

Yeni Nesil Fitness Nedir?

Spor yapmak, vücudun hareketliliğini sağlamak insan sağlığı açısından çok değerlidir. Buna ek olarak fit ve güzel bir vücuda sahip olmak için de mutlaka spor yapmak gerekir. Ancak pek çok insan spor yapmak için zaman bulamaz, zaman bulsa da doğru hareketleri yapmadığı için istediği sonuca ulaşamaz ya da inatçı fazlalıklar ile mücadele ederek spor yapmaktan uzaklaşır. Yeni nesil fitness ise kişilerin kısa sürede bölgesel yağ yakımlarını hızlandıran özel cihazlar eşliğinde yapıldığı için de nokta atışı çözümler sunan özel bir tekniktir.

Yeni Nesil Fitness Avantajları Nelerdir?

Yeni nesil fitness özel beklentileri en iyi şekilde karşılamak için tasarlanan spor aletleri ile yapılmaktadır. Bölgesel fazlalıklardan kısa sürede kurtulmayı sağlayan spor aletleri ile kişiler hayallerindeki görünüme kolayca kavuşabilirler. Bu aletlerle belirli aralıkla çalışmak ve ihtiyaca göre belirlenen çalışma programına uyum sağlamak sonuç elde etmek için yeterlidir. Titreşimler ile metabolizma hızlandırılır, bu sayede bölgesel yağ yakımını sağlamak çok daha kolay olur. Benzer bir şekilde başka bir cihazla vücut ısısı arttırılarak metabolizmanın hızlandırılmasını sağlar. Yeni nesil fitness cihazları, 30 dakika gibi bir sürede 2500 kalori yakmayı mümkün kılan etkisi ile bölgesel fazlalıkları birkaç seansta yok edecek etkiye sahiptir. Kısa sürede ısınan vücudun çalıştırılması ile yağ yakımı daha kolay olduğu için bölgesel inatçı yağlanmalar sorun olmaktan çıkar.

Haberin Devamı

Özetle yeni nesil fitness uygulamaları;

-Zaman kazandırır,

-Nokta atışı olarak bölgelerdeki yağlanmaları ortadan kaldırır,

-İnatçı bölgelerin kişinin motivasyonunu yok etmesine engel olur,

-Metabolizmayı ve kan dolaşımı hızlandırır,

-Cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.

Diyetisyen Mahir Tekgöz

www.mahirtekgoz.com

https://www.instagram.com/dyt.mahirtekgoz