Editörün Seçtikleri “Finlandia Grapefruit Fusion” ödüle doymuyor!

“Finlandia Grapefruit Fusion” ödüle doymuyor!

27.04.2011 - 15:22 | Son Güncellenme:

Finlandiya’nın el değmemiş doğasından, her bardakta ayrı bir lezzet festivali yaşatan “Finlandia Grapefruit Fusion” 2011 San Francisco Dünya Alkollu İçki Yarışması’nda 2007 ve 2010 senelerindeki başarısının ardından 3. kez ödüle layık görüldü!

“Finlandia Grapefruit Fusion”  ödüle doymuyor

Finlandia Vodka’nin eşsiz aromalı seçeneklerinden biri olan Grapefruit Fusion, 2007 ve 2010 senelerinde aldığı ödüllerin ardından, 2011 San Francisco Dünya Alkollü İçki Yarışması’nda bu sene de “Çift Altın”a sahip oldu. Bu başarısının yanı sıra kategorisinde en prestijli ödül olan “En İyi Aroma” ödülüne de layık görülen Finlandia Grapefruit Fusion, pembe greyfurt tadıyla Finlandia Vodka’nın birleşiminden doğan muhteşem lezzetiyle, damaklarda taptaze, ekşi, keskin kokulu ve ağız sulandırıcı greyfurt esansı bırakıyor.

Haberin Devamı

El değmeden ağaçtan şişeye aktarılan kokusu ve tadıyla büyük başarılara imza atan Grapefruit Fusion’in yanı sıra Cranberry ve Lime seçeneklerini de bulabileceğiniz Finlandia aromalı votkaları en kaliteli ve taze meyve aromalarını sağlayarak dünya standartlarından da ileri gitmeyi amaçlıyor.

Bu ödüllü aromanın yapımı kolay ama damaklarda iz bırakan kokteyli “Finlandia Grapefruit Tonic” ile siz de hünerlerinizi sergileyin! 4cl Finlandia Grapefruit Fusion, 12 cl tonik ve parça buzu karıştırarak evde kolayca hazırlayabileceğiniz kokteyl ile unutamayacağınız bir lezzet deneyimi yaşayın.

Yazarlar