Hüseyin Sayın’dan yeni kitap: Hayat Senin Kuralları Sen Koy

İş hayatında yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettirmeye başlayan Hüseyin Sayın’ın İletişim Şah Mat kitabından sonra ikinci kitabı Hayat Senin Kuralları Sen Koy raflardaki yerini aldı. Açık söylemek gerekirse bir süredir beklediğim kitaplardan bir tanesiydi. Çıktığı gün hemen kitapevine gittim ve alıp okumaya başladım.

Benim de savunduğum bir çok konuyu içeren, hayatıma geçirdiğim, hayat duruşumuza çok şahane bir dokunuşu olacak bu kitabı bir çırpıda okudum. Ancak okurken derinlerde duran bir çok kendi hikayemin kurallarına belki de duvarlarına tosladım. Çok ta güzel oldu. Çünkü kişi kendi hayatının seyrini alışılagelmiş seyre emanet ederse sonrasında keşkelerle veya aman neyse ya zaten kim mutlu ki havuzunda boğuluveriyor.

Haberin Devamı

Hüseyin Sayın’dan yeni kitap: Hayat Senin Kuralları Sen Koy

‘Hayat Senin, Kuralları Sen Koy’ toplumsal ve kültürel kalıplardan sıyrılarak, kişinin kendi gerçeklerine göre özgün bir hayat inşa edebilmesi amacıyla kaleme alınmış. Okuyucusunu “Kurallarını sizin koyamadığımız bir hayat size ait olmanın çok ötesindedir” anlayışıyla öz benliklerine doğru yolculuğa çıkaran kitap, aynı zamanda bireylerin potansiyellerini keşfetmesine de ışık tutacak ve uygulamaya hızlı geçirilebilecek önerileri de içeriyor.

İlk kitabıyla oldukça ilgi gören Hüseyin Sayın’ın yeni kitabı toplamda 23 bölümden oluşuyor. Yazım tekniği, anlatım tarzı ve konulara yaklaşım açısından keyifli, öğretici ve geliştirici bir akışa sahip olan Hayat Senin Kuralları Sen Koy, henüz yeni çıkmasına karşın oldukça ilgi görmüş durumda. Yakında tanıdığım ve alanında önemli bir yetkinliğe sahip olan Hüseyin Sayın ile yeniden kelimelerde buluşmak çok keyifli oldu. Bu kitabıyla daha geniş kitlelere dokunmayı amaçladığını da net olarak söyleyebilirim.

Kitabın en sevdiğim kısımlarından bir tanesi ise içerik olarak sade ve yalın bir dille yazılmasının yanında gerçek hayatta uygulayabileceğimiz ve pratiğe dönüşmesi kolay önerileri bizlerle buluşturması. Kendi yaşamından da sık sık örneklere yer veren Sayın aynı zamanda konuyla ilgili reçeteleri de sizler için her bölüm sonunda hazırlamış.

Haberin Devamı

Yaşamımızın birçok noktasında bize ait olmayan fakat bize aitmiş gibi hissettiğimiz, doğruluğu kalabalık seslerle onanmış çeşitli kural setleriyle bir arada yaşıyoruz. İşte bu kural setleri farkında olmadan tüm hayatımızı yönlendiren bir detaya sahip. Hayat Senin Kuralları Sen Koy kalıplaşmış setlerden sıyrılarak kendinize özgün bir hayat inşa edebilmenin önerilerini sizlerle buluşturuyor.

Kalemine sağlık sevgili Hüseyin!