Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gökçen Erdoğan

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gökçen Erdoğan

gokceneylul@gmail.com

Tüm Yazıları

Bir ara gazetelere demeçler verilirdi; “30 yıllık hayatımda 1500 kadınla birlikte oldum.” Güldürürken düşündürmeyen ve magazin değeri yaratmak için sahnelenen bu skeçlerden söz etmiyorum elbette. Bir yıl içinde kaç kadın ve erkekle birlikte olduğunuz cinsel başarınız için gerçek bir ölçüt değildir. Kaliteli seks diye bir şey var, hiç duydunuz mu? Öncelikli hedefiniz kaç kez olursa olsun seksin kaliteli olması olsun.

Ondan sonrası içinse zevklerinize, ilgi alanlarınıza ve beğenilerinize bağlı olarak renkli ve yeni hedefler belirleyebilir, merak duygunuzu doyuracak atılımlarda bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevdiğiniz ama daha önce seks yapmadığınız bir mekan, gerçekleştirmeye asla cesaret etmediğiniz bir fantezi, giyersem nasıl olurum dediğiniz bir iç çamaşırı ya da kostüm ya da ilk ve özel seksiniz… Siz nasıl isterseniz.

Erken boşalma sorunu olan biri için cinsel terapiste başvurmak, vajina dudaklarından memnun olmayan biri için genital estetik ya da cinsel isteksizlik sorunu yaşayan biri için uzman yardımı, partnerinizle cinsel hayatınızı ya da sorunlarınızı konuşmak, cinsel ilişki sıklığınızı artırmak ya da kendinizi mutlu hissedeceğiniz biçimde azaltmak ya da ışıklar açıkken soyunmak… Bakın bunlar yeni yıl gerçek birer yatırım. Hoşlandığınız kişiye açılmak! Bu adımı nasıl unuttum, ahh! Sevişseniz de sevişmeseniz de duygularınızdan sakın utanmayın. Ve daima kendiniz için bir ileri nokta olabileceğine inandığınız şeyleri hayata geçirmek için bahaneler yaratın. Haz dolu bir yıl dilerim. Sağlığınız daim olsun.