Egzersizler P90X3 Nedir, Nasıl Yapılır? P90 Hareketleri Nelerdir, Kilo Verdirir Mi?

P90X3 Nedir, Nasıl Yapılır? P90 Hareketleri Nelerdir, Kilo Verdirir Mi?

14.12.2021 - 13:39 | Son Güncellenme:

Özellikle son dönemlerde vücut geliştiren kişilerin araştırdığı durumlar içerisinde p90x3 geliyor. Peki P90x3 nedir, nasıl yapılır? P90 hareketleri nelerdir, kilo verdirir mi tüm detayları ile derledik.

P90X3 Nedir, Nasıl Yapılır P90 Hareketleri Nelerdir, Kilo Verdirir Mi

Özellikle Sağlıklı ve dengeli bir şekilde kilo vermenin yanı sıra, 90x3 uygulamasının, kas kütlesini artırdığına yönelik bilgi bulunmaktadır. Pek çok kişi ise bunun ne olduğunu ve kilo verdirip verdirmediğini merak ediyor.

Haberin Devamı

 P90x3 Nedir?

 Bir antrenörün ortaya çıkardığı p90x3, özel bir egzersiz yöntemi olarak öne çıkar. Bu doğrultuda sloganı ise ‘günde 25 dakika egzersiz’ olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda ciddi bir fitness programı olduğunu da söylemek gerekir.

 P90x3 Nasıl Yapılır?

 Bu egzersiz ve fitness programı özel bir antrenör kontrolü altında gerçekleşir. Tabii bireysel olarak gerekli egzersizler ışığı altında yine hareketleri uygun olarak evde de yapılabilir. Bu doğrultuda evde toplamda 7 gün aralıksız gerçekleşen egzersiz ile beraber uygulanır. Her gün buna uygun özel hareketler ele alınması ile beraber gerçekleşmektedir.

 P90 Hareketleri Nelerdir?

 Genel olarak p90 hareketleri ısınma hareketi olarak da ön plana çıkar. Bu doğrultuda sırası ile ısınma, esneme ve esas hareketler üzerinden uygulanır. Özellikle plank hareketi üzerinden farklı varyasyonları eşliğinde uygulandığını ifade etmek mümkün.

Haberin Devamı

 P90 Hareketleri Kilo Verdirir mi?

 Bu uygulamayı gerçekleştiren pek çok kişinin yorumuna göre p90 hareketlerinin kilo verdirdiği öne çıkıyor. Tabii bu uygulamayı doğru egzersizler ve yine doğru süre içerisinde gerçekleştirmek gerekir.

Yazarlar