Sigorta Eğitime dev katkı

Eğitime dev katkı

05.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Quick Sigorta Gülseren–Hüseyin Doğan İlkokulu, 24 Kasım’da açıldı. Maher Holding Başkanı Erdemoğlu, sigorta şirketlerinin sosyal sorumluluk projelerinin artmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

Eğitime dev katkı

Quick Sigorta tarafından Aralık 2019’da temeli atılan 32 derslikli Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu’nun resmi açılışı 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yüksek bir katılımla gerçekleşti.

Haberin Devamı

Açılışta Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yrd. Ali Yenialp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Merve Baysal, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu ve Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu başta olmak üzere kalabalık bir protokol ekibinin yanı sıra Quick Sigorta acenteleri ve basın mensupları da yer aldı. Modern bir eğitimin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Quick Sigorta Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için faaliyetlerine başlayarak 380 öğrenciyi ve ikisi yönetici olmak üzere 13 öğretmeni eğitim hayatına kavuşturdu.

Eğitime dev katkı

‘Okulumuz hayırlı olsun’

Haberin Devamı

Açılışta merhum babası Mehmet Erdemoğlu’nun mirası sayılacak yaşam ilkelerinden eğitime verilen önemden bahsederek konuşmasına başlayan Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bizler de onun yaşarken başlattığı ülkemize kalıcı eserler bırakma sevdasına devam ediyoruz. Öncelikle bizlere bu prensipleri aşıladığı için rahmetli babamız Mehmet Erdemoğlu’nu saygıyla anıyorum.” Başta okul yeri seçimi ve katkılarından dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel’e ve Milli Eğitim Bakanlığı ekiplerine, sayısı 4 bini aşan acentelere ve okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına devam eden Erdemoğlu, okul ile ilgili şunları dile getirdi: “Bu okulda okuyacakgençlerin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çalışan, çalışkan, vatansever, dürüst ve namuslu insanlar olarak gelişmelerini temenni ediyorum. Bugün Öğretmenler Günü olması vesilesiyle başta kendisi de öğretmen olan eşim Mine Hanım ve tüm öğretmenlerimizi kutlarım. Okulumuzun Alanyamıza, ülkemize ve dünya insanlığına hayırlı olmasını diliyorum.”

Sigorta şirketlerinin sosyal sorumluluk projelerinin artmasında önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Erdemoğlu, bu bilinçle sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceklerini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: “Sigorta sektörünü tanıtmak ve sigorta bilincini artırmak için sosyal sorumluluk projeleri büyük önem taşıyor. Bu kapsamda iyi bir gelecek için eğitimin büyük bir önem taşıdığının farkındalığıyla, büyük bir değer yaratacağına inandığımız eğitime tam destek veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın erken yıllarda aldıkları eğitimin çok önemli olduğunu biliyoruz ve çocuklarımızın eğitime kolay bir şekilde ulaşmasını çok önemsiyoruz. Bu tip sosyal sorumluluk projelerinin sektörümüz adına çok kıymetli kazanımları olacağına inanıyoruz.”