Siyaset 'Berna Ablanız yanınızda'

'Berna Ablanız yanınızda'

09.12.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Berna Ablanız yanınızda'

Berna Ablanız yanınızda

       BRAUN firması, lösemili çocuklar için düzenlediği kampanyadan elde edilen 6 milyar liralık bağış çekini, Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Onursal Başkanı olan Başbakan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz'a verdi. Berna Yılmaz da törene katılan çocuklarla sohbet ederek, hediyeler verdi.
       Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı için, Braun ateşölçer cihazlarının satışından elde edilen 6 milyar 243 milyon liralık bağış için vakıf binasında düzenlenen törene Berna Yılmaz'ın yanısıra, Vakfı Başkanı Gündüz Gedikoğlu, Braun Genel Müdürü Temel Şefkatli ve lösemili çocuklar katıldı. Berna Yılmaz, yardım çekini aldıktan sonra, salondaki çocuklarla tek tek ilgilendi ve oyuncak hediye etti. Berna Yılmaz'a da, çocuklar adına Rabia Keskin, çiçek verdi.
       Yılmaz, bazı çocukların şanslı, bazılarının ise şanssız doğduğunu belirterek, "Onlara bu şansı biz yaratacağız. Bunu da sevgimizi ortaya koyarak yapacağız. Yeni bir yıl geliyor ve bu yıl çocuklar umutsuzluğa kapılmasın, her şey daha iyi olacak ve Berna Ablanız, her zaman yanınızda olacak" dedi.
       Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı Gedikoğlu ise, Berna Yılmaz'a, yardımına koştuğu bütün çocuklar ve zor durumdaki insanlar adına teşekkür etti. Gedikoğlu, vakıflarının, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından, 1998 yılının sağlık alanında en iyi hizmet veren vakıf ödülüne layık görüldüğünü de sözlerine ekledi.