Siyaset Kılıçdaroğlu'ndan hastane ziyareti

Kılıçdaroğlu'ndan hastane ziyareti

13.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Şehir Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlundan hastane ziyareti

 

Kılıçdaroğlu, 4 Ocak'ta koronavirüse yakalanan SP liderinin tedavisinin sürdüğü Ankara Şehir Hastanesi'ne gitti. Kılıçdaroğlu burada, Karamollaoğlu'nun oğlu Zahit Karamollaoğlu ile SP Sözcüsü Birol Aydın ve Parti Sekreteri Mesut Doğan ile görüştü. Karamollaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin bilgi alan Kılıçdaroğlu, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Haberin Devamı

'Durumu iyi'

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın da sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Genel sağlık durumu oldukça iyi olan genel başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu, bir süre daha hastanede istirahat ettikten sonra taburcu olacaktır. Bu süreçte kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileten ve bir an olsun dualarını eksik etmeyen teşkilat mensuplarımıza ve toplumun her kesiminden vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Değerli genel başkanımız, kendisini merak eden, gelişmeleri yakından takip eden ve şifa temennilerini paylaşan herkese selâm ve muhabbetlerini iletmektedir.”