Oynatma Listesi
FUTBOL

Mustafa Kaplan: “Galatasaray maçında dönüş yapmak istiyoruz”

Ligde oynadığı 6 maçta topladığı 2 puanla son sırada yer alan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Galatasaray maçında dönüş yapmak istiyoruz” dedi.

Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Şiddetle 3 puana ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.
“6 maçta 2 puan bize yakışmıyor”
Camiayı 3 puan alarak mutlu etmek istediklerini vurgulayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Rakibimiz bu hafta Galatasaray. Ama biz hep söylüyoruz rakip kim olursa olsun ortada bir 3 puan var. Onlar da, biz de favori olarak gözüküyoruz. Kendi evimizde oynayacağız. Şiddetle 3 puana ihtiyacımız var. 6 maçta 2 puan bize yakışmıyor. Bizim artık bir yerde bir final yapmamız lazım, umarım o da bu maç olur. Hem camiamızın hem taraftarımızın hem de yönetimimizin, alacağımız 3 puan ile yüzlerini güldürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
“Takım olarak maça hazırız”
Galatasaray maçı öncesi Sadio Diallo dışında eksikleri bulunmadığını söyleyen Kaplan, “Futbolcularımızın geldiği ülkeler belli. Ne panik, ne stres, ne de bir baskı var. Kendimizi tamamen Galatasaray maçına odaklandık. Onlar da ülkemizin önemli takımlarından birisi, saygı duyuyoruz. Gençlerbirliği olarak öncelikle kendi işimize bakıyoruz. Oyuncularımız ile yaptığımız toplantıda bunu konuştuk. Ayağa kalkmamız lazım. Umarım o da Galatasaray maçı olur. Galatasaray maçı öncesi Sadio Diallo dışında hiçbir eksiğimiz yok. Tüm takım olarak maça hazırız” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER