Fenerbahçe 15 yaşında imzayı attı! Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu

15 yaşında imzayı attı! Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu

07.07.2023 - 18:27 | Son Güncellenme:

Arda Güler'i Real Madrid'e satarak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'den dikkat çeken bir hamle geldi. Sarı-lacivertlilerin 15 yaşındaki on numarayı bedelsiz olarak kadrosuna dahil ettiği öne sürüldü.

15 yaşında imzayı attı Fenerbahçe yeni Arda Gülerini buldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceğe dönük dikkat çeken bir transfer hamlesi yapıldı. Sarı-lacivertlilerin Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in alternatifini İzmir'de bulduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin altyapısına dahil ettiği genç oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin kadrosuna kattığı 15 yaşındaki oyuncunun ilk etapta altyapıda şans bulacağı vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'DEN DEV GELİR

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. Milan, Barcelona, Juventus, Manchester United ve Paris Saint Germain gibi devlerin peşinde olduğu 18 yaşındaki yetenek tercihini eflatun-beyazlılardan yana kullandı.

Fenerbahçe'nin Arda Güler transferinden 20 milyon euro bonservis bedeli kazanacağı belirtildi. 18 yaşındaki yıldız için yapılan anlaşmada 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı. Öte yandan Fenerbahçe'nin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

15 yaşında imzayı attı Fenerbahçe yeni Arda Gülerini buldu

EFE KONUŞKAN TRANSFER EDİLDİ

Arda Güler'i Real Madrid'e gönderen Fenerbahçe'nin altyapısına dikkat çeken bir yıldız adayını dahil ettiği öne sürüldü. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Bucaspor forması giyen 15 yaşındaki on numara Efe Konuşkan'ı kadrosuna dahil etti.

Sarı-lacivertlilerin bu transfer için hem Bucaspor hem de Efe Konuşkan ile anlaşma sağladığı aktarıldı. 15 yaşındaki on numara için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyeceği kaydedildi.

Efe Konuşkan geride kalan sezonda Bucaspor 1928 formasını U15 Gelişim Ligi'nde giydi. Bucaspor 1928'in U15 Takımı'nda oynayan Efe Konuşkan bu müsabakalarda 5 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar