Galatasaray 2. Lig'den Galatasaray'a! Anlaşma sağlandı

2. Lig'den Galatasaray'a! Anlaşma sağlandı

11.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir futbolcuyla daha anlaştı. Sarı-kırmızılı ekip, genç isim için TFF 2. Lig ekibi ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

2. Ligden Galatasaraya Anlaşma sağlandı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transferde gaza bastı. Takıma katılan yıldız futbolcular ile kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, orta sahaya genç bir isim için 2. Lig ekibi ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

TETE TRANSFERİ RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray, Shakhtar Donetsk ile yollarını ayıran Tete'yi renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray, Tete'nin maliyetini de KAP'a bildirdi. 23 yaşındaki futbolcuya 3 milyon 100 bin euro imza ücreti ödendiği kaydedildi. Tete'ye her bir sezon için 2 milyon 800 bin euro maaş verileceği vurgulandı. Sarı-kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 euro garanti ücret ile toplam 3.100.000 euro net imza ücreti ödenecektir."

Haberin Devamı

2. Ligden Galatasaraya Anlaşma sağlandı

TORREIRA'DAN MÜJDELİ HABER

Mide rahatsızlığı nedeniyle Ljubljana maçında oynamayan Lucas Torreira ile hafif sakatlığı olduğu için riske edilmeyen Angelino, bu zorlu mücadeleye yetişecek.

Sezon başı hazırlık döneminin ilk hazırlık maçında Hull City ile oynanan karşılaşmada sakatlık yaşayan Lucas Torreira, yaklaşık 1 aydır tedavi süreci yaşıyordu.

GENÇ FUTBOLCU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Sports Digitale'de yer alan habere göre Galatasaray, TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor forması giyen Sıraçhan Nas için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

2. Ligden Galatasaraya Anlaşma sağlandı

SIRAÇHAN'IN KARNESİ

Ankaraspor forması giyen Sıraçhan Nas, kariyeri boyunca toplam 95 resmi maçta forma giydi. 21 yaşındaki orta saha, söz konusu maçlarda 10 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve 1 kez de asist performansı sergiledi.

Sıraçhan Nas, daha önce Osmanlıspor, ve Sivas Belediyespor'da forma giydi.