Milli Takım A Milli Takım kadrosunda değişiklik! Yıldız futbolcu çıkarıldı

A Milli Takım kadrosunda değişiklik! Yıldız futbolcu çıkarıldı

08.10.2023 - 16:29 | Son Güncellenme:

EURO 2024 Elemeleri’nde Hırvatistan ve Letonya ile karşılaşacak Milli Takım'ın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Yıldız futbolcu kadrodan çıkarıldı.

A Milli Takım kadrosunda değişiklik Yıldız futbolcu çıkarıldı

Stefan Kuntz'un görevine son verilmesinin ardından A Milli Futbol Takımı'nın başına getirilen Vincenzo Montella, ilk milli sınavı öncesi aday kadroyu belirlemişti.

Haberin Devamı

MONTELLA TERCİHLERİNİ AÇIKLADI

EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan ve Letonya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu resmen açıklandı. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, genç oyuncuyu ilk kez milli kadroya dahil etti.

Juventus forması giyen Kenan Yıldız, kariyerinde ilk kez A Milli Futbol Takımı'ndan davet aldı. Vincenzo Montella, Kenan Yıldız'ın yanı sıra bir büyük sürprize daha imza attı. İtalyan teknik direktör, Adana Demirspor'dan eski öğrencisi Ertaç Özbir'i A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna dahil etti. Ertaç Özbir, kariyerinde ilk kez A Milli Futbol Takımı'ndan davet aldı.

KADRODAN ÇIKARILDI

Montella'nın ilk belirlediği kadroda yer alan ancak Werder Bremen ile Hoffenheim’ın karşılaştığı müsabakada omuz çıkığı sakatlığı yaşayan Ozan Kabak, aday kadrodan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Ozan Kabak’ın yerine Trabzonspor’da forma giyen savunma oyuncusu Rayyan Baniya aday kadroya dâhil edildiği açıklandı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

EURO 2024 Elemeleri’nde Hırvatistan ve Letonya ile oynayacağı karşılaşmalar için bugün İstanbul’da toplanacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Dün akşam Werder Bremen ile Hoffenheim’ın karşılaştığı müsabakadan omuz çıkığı sebebiyle ayrılan Ozan Kabak’a bugün Almanya’da çeşitli testler uygulandı. Yapılan testler sonucunda, Ozan’ın yaşadığı sakatlığın tedavisinin A Millî Takım kampı süresince tamamlanamayacağı anlaşıldığından, millî futbolcumuzun aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi.

Ozan’ın yerine Trabzonspor’da forma giyen savunma oyuncusu Rayyan Baniya aday kadroya dâhil edildi. İtalya’nın Bologna kentinde doğan 24 yaşındaki futbolcu, A Millî Takım’ın bu akşam İstanbul’da başlayacak kampında yerini alacak.